Y
Yalowa
Misafir
Arkadaslar bisi sormustum 
![]() |
![]() |
Oncelikle € Hesabı actırman gerekir. IS Bankası degilde garanti bankası öneririm. Daha hızlı gelir.Yalowa' Alıntı:Arkadaşlar ben ekleyeli 3 gün oluyor. 10€ birikti.
Ödemeler kaçından kaçına oluyor ?
Ayrıca benim iş bankasındaki hesabım TL üzerine bu bir problem çıkarırmı ödeme yaparlarken ?
Bu arada senin ismin Volkan'mı ?Yalowa' Alıntı:Arkadaslar bisi sormustum![]()
Vaayyy Kardesim benim. Seni severim BilirsinBedavalar-Net' Alıntı:Hadi bakalim hayirli olsun kazanclariniz bu arada tatildeyim ve tatili degerlendirip bir sansimi deniyim dedim : ) 3 Hafta önce is basvurusu yapmistim simdi cuma günü icin cagiriyorlar gideyim bakalim sedo amcayaYüzde 1 sans 0 dan iyidir demi
Calisma alani: temizlikci : )))) saka saka ,türkce konusunda destek,türk siteleri filan.Is basvurusu da bedava herkez basvurabilir ; )
Zeynel'e de oLumlu cevap geldi diye biliyorum.hibrahim' Alıntı:zeynel in sedosu ne oldu ya merak ettim![]()
Bu ayın 12'si ile 15'i arasında gelir.zeynelkoc' Alıntı:eheheh bize de odeyecez diye mail geldi
ödemeler ne zaman olacak bilgisi olan varmı??
cidden sedonun ödemesi ilaç gibi gelecek gerçi bizimki 144€ fazla değil ama bu ay 250€ gelir![]()
Dear Mr. MUHTAR,
Thank you for using Sedo to sell your domain names!
In order to ensure that domains are only listed for sale by their rightful owners,
Sedo double-checks the ownership of all newly listed domains. However, at this
time we have been unable to confirm ownership for the following domain(s):
domainim1.com
domainim2.com
domainim3.com
domainim4.com
To clear this up, all we need is a brief e-mail from the address listed as the
admin contact in the domain's ownership record.
I apologize in advance for the inconvenience that this causes you, but I hope
you'll understand that this check helps ensure a fraud-free and better
functioning marketplace for all Sedo users.
Your assistance is greatly appreciated!
Sincerely,
Your Sedo Team