İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo doamin transfer soru

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Unfortunately we have had no choice but to cancel the transfer for this domain name. Despite repeated emails and contact attempts one or both parties have failed to send and/or provide us with the necessary documents and information to process this transaction.

Should you feel that this cancellation is no fault of yours and due to the inaction of the other party you might have grounds for legal action, based upon Sedo’s binding bidding system. We would be happy to provide you the necessary contact data on the buyer should you decide that legal action is warranted.

A smooth transfer is only possible with full cooperation from both parties and we regret that this cancellation is necessary. We hope that your future business transactions with Sedo run more smoothly. Should you have any further questions please feel free to contact me.

Best regards,

tam olarak ne demek istemis cozemedim.. yardimci olurmusunuz

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Koç Üni. de ingilizce eğitim yok muydu yaw:)
Bir İTÜ lü olarak tercüme edeyim:

Diyor ki, çok kastık,didindik parçalandık ama ne yazık ki bu transferi iptal etmekten başka şansımız kalmamıştı. Çok mail attık, temasa geçmek istedik ama bu transfer için gerekli belge ve bilgileri bize sağlayacak muhattap/muhattaplar bulamadık.

Belki siz haklısınız esasen, siz o kadar didinseniz de karşınızdaki düdük olayı sallamamış olabilir. Gaza gelip adamı mahkemeye bile verebilirsiniz. Hatta size adam hakkında gerekli iletişim bilgilerini de verip gammazlık görevimizi yapmayı da borç biliriz.

Başarılı bir domain transfer işlemi ancak ve ancak tarafların her ikisinin de ortak çalışması ile mümkün olmaktadır. Bu domain transferinin iptali farz olmuştur. Allah beterinden saklasın, bir sorun varsa benimle temasa geçin.

Sevgilerimle,

SedØ

i couldn't solve what they've tried to say, can u help me pls?

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ITU'deki ingilizce egitim sistemi cok hosuma gitti. Bu kadar olurdu :)

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MP3Kaydet.COM' Alıntı:
Koç Üni. de ingilizce eğitim yok muydu yaw:)
Bir İTÜ lü olarak tercüme edeyim:

Diyor ki, çok kastık,didindik parçalandık ama ne yazık ki bu transferi iptal etmekten başka şansımız kalmamıştı. Çok mail attık, temasa geçmek istedik ama bu transfer için gerekli belge ve bilgileri bize sağlayacak muhattap/muhattaplar bulamadık.

Belki siz haklısınız esasen, siz o kadar didinseniz de karşınızdaki düdük olayı sallamamış olabilir. Gaza gelip adamı mahkemeye bile verebilirsiniz. Hatta size adam hakkında gerekli iletişim bilgilerini de verip gammazlık görevimizi yapmayı da borç biliriz.

Başarılı bir domain transfer işlemi ancak ve ancak tarafların her ikisinin de ortak çalışması ile mümkün olmaktadır. Bu domain transferinin iptali farz olmuştur. Allah beterinden saklasın, bir sorun varsa benimle temasa geçin.

Sevgilerimle,

SedØ

i couldn't solve what they've tried to say, can u help me pls?

bilgi icin tesekkurler...

:] bu kafayla " I love you " cumlesini bile ceviremezdim ...

koc universitesin de inglizce egitime de bok atmayin :] ben de standtard hic degilim ..

koc universitesi ustune 3 ay usa deneyimi fln da var ama makina out off performans olunca olmuyo işte :]

tesekkurler tekrardan...

E

erotikbul

Misafir
domain çakalı olarak değerlendirebilirmiyiz bu tip kargaşaya yol açan adamları. :)

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu tur bir durumda adam parasini geri istemekte yüzdde yüz haklı adam para kazanmak için bir yatirim yapıyor ama sen sahte hitle kandiriyorsun adami ha sen satarsin domaini parani alirsin ama birdaha kimse senden domain alirmi şüpheli bu adam cevresine turkce domainlerin sahtekarligindan bahsedicek birdaha hiç bir kimse enayi olmamak için turklerden domain almiycaktir !

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.