Sedo domain silme

• Konbuyu başlatan tahtakale
  • Başlangıç tarihi
T
tahtakale
Misafir
Merhabalar....
ben bu sedoda bulunan domaini sedo dışında başka birisine satmak istesem, bunu sedodan silmem gerekirmi? sedoda domain silme bölümünü bulamadım.
domaini başka yerde sattığım için sedo hesabımı kapatırmı? :confused:

0
Onaylı Üye
Üye
my listings > domaine tıkla > en altta delete entry yazar ona bas.

0
Onaylı Üye
Üye
peki silindiğinde o domainden kazandığım paralarda silinirmi yada verirmi

0
Onaylı Üye
Üye
ordan sildim ben de ama domain parking bölümünde duruyo hala domainim ve siteye gittiğim zaman sedo çıkıyo?

0
Onaylı Üye
Üye
bende de aynı şey oluyor fakat gösterim artık artmıyor. deneme olarak bir domaini sildim, yeniden ekledim 3 hafta kadar önce. silinen domainin eski istatistikleri artık artmıyor, yeni domainin istatistiklerine katkıda bulunuyor:) sanırım adsense'in channel mantığını kullanıyor, malum adsense'de de silinmiyordu channel, daha yeni yeni başladı :p

0
Onaylı Üye
Üye
domainin ns ları değiştirdim listeden de sildim browserımda domaini açtığımda sedonun klasik sayfası çıkıyo hala?

T
The_Best
Misafir
birde tempory internet files klasörünü boşaltmayı dene aynı bilgisayardan giriyorsan keş bellekten çağırıyor olabilir.

0
Onaylı Üye
Üye
domaini aldıgın yere göre ns server update'lerinin aktif olması genelde 1 günü buluyor

0
Onaylı Üye
Üye
godaddyden aldım ama onun yönlenmesi 3 saniye tutuyordu hep bi de arkadaşım bakınca normal gzüküyo bende sedo çıkıyo hala? temizledim temporary filesı dosyaları herşeyi ama değişiklik yok?

0
Onaylı Üye
Üye
pembekedi' Alıntı:
godaddyden aldım ama onun yönlenmesi 3 saniye tutuyordu hep bi de arkadaşım bakınca normal gzüküyo bende sedo çıkıyo hala? temizledim temporary filesı dosyaları herşeyi ama değişiklik yok?
Bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Birazda telekomla alakalı bir durum.
Yarına kadar normale döner.

0
Onaylı Üye
Üye
tamam 20 saat kadar sona filan düzeldi dns sorunuydu sanırım halloldu neyse ki..

Geri