İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Durumları

E

erotika

Misafir
Merhabalar,

Birçok arkadaşımız sedo ile çalışıyor şuan. Açtığım konu onlarla ilgili. :)

Şuan sedo hesaplarınız ve ödemeleriniz ne durumda ?

Bu ay ödemelerini alabildiniz mi ? Alamadan atılan siteleriniz oldu mu ? Atıldıysa neden ? Uyarı geldiyse, ne yaptınız ?

Ödemeleri nereye aldınız ? Paypal'a aldıysanız nasıl rahat oluyor mu :D ?

Veya banka hesaplarınıza alabildiniz mi ? Bu zor bir işlem mi ?

Burada herkes bu soruların cevabını yazarsa sedo durumlarımızı öğrenmiş oluruz.

Ben henüz ödeme alamadım çünkü yeni katıldım. hergün 10/30 euro arası kazancım var ve sizin tecrübelerinize dayanarak ebdne o şekil ödeme alacağım veya uyarı aldığımda ona göre hareket edeceğim.

Şimdiden msj yazan herkese tşk ler.

Z

zeynelkoc

Misafir
gerekli bir konu teşekkür ederim açtığın için

cevapları bekliyorum

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Banka hesabı hakkında görüşme yaptım diğer konuda da belirtmiştim. Sort code a 11 haneli şubekoduhesapnumaranı yazarsan sorun çıkmaz. Ödeme konusunda ay sonunda mail atılıyor fazla kazananlara cevap yazmazsan ödeme de yapılmıyor. Başıma geldi bulk mail yüzünden ödeme alamadım. Güvenilir bir şirket..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Bu ay içerisindeki kazancım: 90€
Günlük ortalama kazancım: 4-5€

Kasım ayı ödeme durumum
Ödeme yapıldı mı: Evet
Ödenilen miktar: 98.81€
Ödeme metodu: Paypal
Ödeme yapılan tarih: 13.12.2004

Şimdiye kadar aldığım toplam ödeme: 181.92€
Ne zamandır kullanıyorum: Bu ay 6. ayım
Kaç domainim sedo'da kayıtlı: 18
Ziyaretçi alan domain sayısı: 6

Atılan/uyarılan domain sayısı: 0

Küçük bir not: Sedo'da kazanç güncellemeleri her saati 10-15 dk geçe filan yapılıyor. Mesela: 20:15 - 21:15 gibi..

burakmert

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben sitemi sattım orda yuklu bi paraya sonra garanti bankasını aradım para niye gelmedi diye wire transferi seçmiştim banka bana dedi ki 3 iş gunu sonunda en geç elinizde olur para.

Peki dedim SORT CODE ne olaki ? kendileri bilmedğini boyle bir kodu ancak eğer banka bilgileri hesap noları fala ndoğru yazıldıysa %90 elime paranın ulaşacağını belirttiler.

Para salı veya çarşamba gelicek ozaman donerim size.

saygılar

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ala ala bu sort code ne olaki yani bizim bankalar kullanmiyorda gavur bankalarini mi biliyor bu işi bu nasil iştir kardeşim

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ya bi swift kodu var ama bu sort kod nedir ki?

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Üst tarafta yazdın daha önce 3 4 kere daha yazdım yine yazıyorum sort code a ŞUBE KODU VE HESAP NUMARANIZI BİRLEŞİK OLARAK YAZIN. Türkiyede sort code var ya da yok ama bankalar bilmiyor. Sedo ya sordum bunu söyledi. Önemli olan swift code ve hesap numaranız. Sonuçta o hesap numarası türkiyede ve hatta dünya da bir tane merak etmeyin. 3 gün değil 15 gün sürebilir.

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Araya haftasonu girdi yarın son işlemleri yapıp satıcam inşallah.

manyax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alicanorg' Alıntı:
Banka hesabı hakkında görüşme yaptım diğer konuda da belirtmiştim. Sort code a 11 haneli şubekoduhesapnumaranı yazarsan sorun çıkmaz. Ödeme konusunda ay sonunda mail atılıyor fazla kazananlara cevap yazmazsan ödeme de yapılmıyor. Başıma geldi bulk mail yüzünden ödeme alamadım. Güvenilir bir şirket..

Sort code hesapnumarası yazıldı diyelim

Account Numbere ne yazılacak

B

Bedavalar-Net

Misafir
Yurt disinda yasyan webmasterlerden birisi olarak ben sedo.de den banka hesabima parayi aldim.Sedo ile yasadigim bütün sorunlara ragmen parayi kesintisiz göndermisler,bana da tesekkür etmek düsüyor heralde.Türkiye´de yasayan webmaster arkadaslarda paralarini sorunsuz alabilceklerinden eminim.Bir domainim banlandi bir kac konuda aramizda sürtüsme yasandigi icin bana bile ödemeyi sorunsuz ve tam zamaninda yaptiklarini düsünerek eminim dedim.

Sedo.de Sedo.com icin ilk ay icin mutluyum.

selamlar

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bedavalar-Net' Alıntı:
Yurt disinda yasyan webmasterlerden birisi olarak ben sedo.de den banka hesabima parayi aldim.Sedo ile yasadigim bütün sorunlara ragmen parayi kesintisiz göndermisler,bana da tesekkür etmek düsüyor heralde.Türkiye´de yasayan webmaster arkadaslarda paralarini sorunsuz alabilceklerinden eminim.Bir domainim banlandi bir kac konuda aramizda sürtüsme yasandigi icin bana bile ödemeyi sorunsuz ve tam zamaninda yaptiklarini düsünerek eminim dedim.

Sedo.de Sedo.com icin ilk ay icin mutluyum.

selamlar

Sen hala daha bizim soruya cevap bulamdın ama!

B

Bedavalar-Net

Misafir
Kazancdan belli bir oran kesiyorlarmis,bir arkadas 134 dolar 45 cent inin 14 dolarinin kesintiye ugradigini söyledi.Telefon acmadim en son ama tanistigim birisi bana bu bilgiyi verdi.Zaten havale ücretleri cok pahali,ben Türkiye ye bir reklam parasi göndermistim yanlis hatirlamiyorsam gecen sene 32 euro gönderimine 9 Euroda para istemislerdi sok olmustum.Sonucda para geliyor siz yapin bu isi,her yönden karlisiniz.

selamlar.

E

erotika

Misafir
Mesajları tek tek okudum, mesaj yazan herkese teşekkür ederim. (Zeynelkoc'a ayrıca teşekkür :D )

Şimdi durumlar iyi gözüküyor fakat hala bilinmeyen bir konu vardı banka konusunda sağolsun alican ona bir çözüm bulmuş.

Sedo'nnu güvenilirliğinden hiçbir zaman şüphem olmadı, zaten Bedavalar.Net arkadaşımızın durumu bunu kanıtlamış.

Tekrar mesaj yazan ve yazmayı düşünnen " :) " herkese teşekkür eder, bol Sedo'lu günler dilerim.

Her zaman, hilesiz emeğimizin karşılığını almak dileğiyle...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5