Arkadaşlar Sedo da, bir basketbol klubunun sitesi var adıma.. Ed den dün mail geldi. Nereden bu hit diye.. Dilimizin döndüğünce, gelen ziyaretcilerin takımın o haftaki panoraması, puan durumu, bunları öğrenmek için geliyorlar dedim. Zaten düşen ziyaretci grafigi sürekli gelenlerin gelmemeye başlamasının göstergesi dedim..
Ed den cevap geldi. Biz tabi haliyle MP3 keyini seçtik. Benim sports keyini seçmem gerektiğini, bu ay ödeyeceğini ancak böyle giderse ilerde ödemeyeceğini söylüyor.. Ben bunu anladım.. Sunarım:
Hello there,
Thank you for your reply. We will pay you out, but please change the keyword from mp3 to something to do with sport or we will not be able to pay you out in the future.
Thank you for your co-operation.
Best regards,
Ed den cevap geldi. Biz tabi haliyle MP3 keyini seçtik. Benim sports keyini seçmem gerektiğini, bu ay ödeyeceğini ancak böyle giderse ilerde ödemeyeceğini söylüyor.. Ben bunu anladım.. Sunarım:
Hello there,
Thank you for your reply. We will pay you out, but please change the keyword from mp3 to something to do with sport or we will not be able to pay you out in the future.
Thank you for your co-operation.
Best regards,