İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo - Ed den cevap geldi..

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Sedo da, bir basketbol klubunun sitesi var adıma.. Ed den dün mail geldi. Nereden bu hit diye.. Dilimizin döndüğünce, gelen ziyaretcilerin takımın o haftaki panoraması, puan durumu, bunları öğrenmek için geliyorlar dedim. Zaten düşen ziyaretci grafigi sürekli gelenlerin gelmemeye başlamasının göstergesi dedim..

Ed den cevap geldi. Biz tabi haliyle MP3 keyini seçtik. Benim sports keyini seçmem gerektiğini, bu ay ödeyeceğini ancak böyle giderse ilerde ödemeyeceğini söylüyor.. Ben bunu anladım.. Sunarım:

Hello there,

Thank you for your reply. We will pay you out, but please change the keyword from mp3 to something to do with sport or we will not be able to pay you out in the future.

Thank you for your co-operation.

Best regards,

W

webkolik

Misafir
Ya onlar ödemez artık sallayın sedo yu ya başka yer arıyalım. Ben sedo tracker koydum değişen bi şey yok.

alca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
hayırlısı bakalım bizde mailimiz gönderdik beklemedeyiz şimdilik ....

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle bir cevap aldıysanız ödeyeceğiz diye bu ay paranız ödenir! Sallanacak birşey yok yani..

Anadolu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Majestic' Alıntı:
Böyle bir cevap aldıysanız ödeyeceğiz diye bu ay paranız ödenir! Sallanacak birşey yok yani..

Yaw aklıma takıldı "we will pay you out" ; devir değil dimi, ödemeyi kastediyor... Out mout :)

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banada geldi acıkladım ama kafası basmadı 8000 den 22000 e nasıl cıktı diye soruyor :p du bakalım ben bu ed i ....

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5