İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Eksik Sayıyor!

V

vuduu

Misafir
www.elitsiteler.com bu sitenin günlük hiti 1500 filandı. Server sorunları yüzünden siteyi sedoya yönlendirdim ilk yönlendirdiğim gün 30 hit gösterd sedo 2.gün 47 hit gösterdi sonra kıllandım pop up açtım diğer sitelerimden buraya kontura göre ben popupdan 1900 adam göndermişim hala istatistliklerde 183 gösteriyor %37si tıklamış gözüküyor :) Bence bu herifler yiyor hitleri bizim.

S

sevdik

Misafir
slm

birincisi pop-up yasak sedoda burda herkes anlatiyor sedo duzgun sayiyor kovulmadigina dua et hala banin yoldadir

biz de pop-up açsak inan 4-5bin tekil sokarim ama pop-up yasak hemserim

E

erotikbul

Misafir
vuduu adsense den atılmıştın. Umarım burdan da atılırsın. Hile yapmadan durun yahu bir kere !..

V

vuduu

Misafir
adsensede 8 tane accountum var :) daha 4 tanesi duruyor huehuehe...

pop up niye yasak anlamadım yav bu siteye adam nasıl gircek o zaman çok saçma geldi bana google da 1. çıkamazsın zaten google sedoya yönlendirdiğin için 4.gün seni listesinden çıkartır. EE tüm sitelere linkinimi koycaz domainin ben orda adamlar gordum 200 bin hit filan ucanlar var toplistinde adama nasil geliyor o kadar hit ayrica sedoparking.com/isimhakki.com mu oyle bir taktik var adam domani park etmiyorki bu hille olmali ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
lütfen bu koualra biraz daha duyarılı olalım bu sedo ve googelnede türkiye ban yerse artık türk webmasterı para kazancak yeri kalmıcak lütfen ben bir kere alayım paramaı geri boş deyenlere diyorum lütfen duyaralı olalaım hile yapmayalım ve bu tür reklam firmaları türkeyye acılsın hilede 1 ci olacagız artık ban yemediğimiz siteler kalamdı..

M

muzikportal

Misafir
Permission 'a katılıyorum. Açmayın abi popup. sitenin alt kısmında gösterin iframe ile. Arama sayfasının alt kısmında. width=800 height=500 yapın. Ona karışmazlar sanırım.

E

erotikbul

Misafir
? şakamı bu ?

Nedir bu türk milletinden çektiğimiz. Umarım şakadır.

M

muzikportal

Misafir
Benim dediğim yasal değilmi? sedo sayfasını full gösterebilirim bu şekilde? insanlara tıklatmıyorumki sadece kendi sayfamı göstertiyorum. Gösterime zaten para vermiyor. Mantıken normal sorun yok bana göre.

emuzzik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oha adam ne dedi aahhahahah ehuehe kop anam ko

M

muzikportal

Misafir
açılış sayfanda 3-4 tane popup açarsan veya içeriğin sağlam olmazsada google a alınmazsın.

cahveci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç bir reklam sisteminde türkiyeyi black listte görmedim demişsin

www.cj.com en buyuk affiliate sistemi tr ye ödeme yok eskiden vardı

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5