İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo - garanti bankasi

V

vipsigorta.com

Misafir
dun garanti bankasi subesine gittim ve sordum ,yurtdisindan para gelicek 60 euro nekadar masrafi var dedim .minimum 20 euro aliyoruz dediler.

bu isi nasil cozebilirim?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla dostum 20 alamazlar.. zaten para hesaba yolalnırken eft kesiliyor banka başka ne aalacakki cek degilki bu masraf sadece eft masrafı alıyorlar.. başka bankadan trasfer oldugu için.. akbank yada yapıkredi kullan derim bir daha sefere akbank fiks.. ne kadar para olursa olsun 10€ fazla almıyor istersen 1000 € olsun gene 10€ alıyor eft masrafı..

M

murme

Misafir
garanti bankasi şerefsiz beyler 50$ çek için 35$ istediler bendende kimse bişi bilmio sorma kafalarına göre ezbere fiyat söylüolar yurtdışı işi yapmamak için buda beni dlei edio ya kırcam kafayı

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
garanti bankasi bu tip işlerde baya kazıkcı oluyor arkadaslar benden soylemesi...

Longgg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
vipsigorta.com' Alıntı:
dun garanti bankasi subesine gittim ve sordum ,yurtdisindan para gelicek 60 euro nekadar masrafi var dedim .minimum 20 euro aliyoruz dediler.

bu isi nasil cozebilirim?

Bankada euro hesabınız varsa masraf almazlar.

M

murme

Misafir
arkadaşlar bütün bankaların a...... yani beni delirtiler bütün bankalar şerefsiz paranız yoksa işlemizi yavaşlatmak icin ellerinden geleni yapioylar

S

soundmaster

Misafir
sedo çek göndermio ki
direk hesabına geçer para
1 kuruş almıolar bende kaç aydır...

risingstar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yemin ederimki çek bozdurmaya giderken utanıyorum ne bu bankaların bize yaptırdıkları ızdırap ya sanki uzaydan gelmişim gibi. Sıra bekliyorum sıra geliyor bakıyor bu ne diyor ... Neye benziyo çek işte,,, Hemen laf geliyor sen şimdi, az dur şurda ben seni sonra çağırırım, falan filan utanıyorum yeminle...

M

murme

Misafir
sıra beklemeyin arkadaşlar direk dalın ceklerde zaten google cekini bile zor kabul ettirdim burda bankaya sirilerim tepeme cikti adamla kavga ettim küfürüde bastim zaten sonra suratına karşı dedim bu yaptıgınız öküzlüktür

ya bi bankada 5 kişide farkli fiyat sölüo masraf biri hiç almioz dio biri bişi dio napcaz ya valla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5