İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Hakkında ?

S

SempatiX

Misafir
Arkadaşlar bu sedo en çok hangi kategorideki sitelere vede hangi keywordlere daha fazla oranda tıklama parası veriyor ? Ben www.sekerkiz.net i dün ekledim şu anda 0,80 €gibi bir param var bunu dahada nasıl artırabilirim ?

H

hostcu

Misafir
dostum senin site turk hit alıyosan hiç fark etmez ne katagori oldugun 0.03€ alırsın o kadar hatta hitin çoksa 0.02 bile olur ama benim gibi yabancı trafik yollarsan 0.15 verirler trafigin çok olmasıda önemli degil yeterki yabancı trafik yolla

S

SempatiX

Misafir
Şimdi yabancı bir domain alıp onu mu tutturacaz ya ... Başka iş kalmamıştı birde o cıktı başımıza :D Neyse yakında ingilizce bir güzeller galeriside ben açıcam o zaman bir domain daha alır onu pop-up olarak açtırırım belki bişeler olur :p Bu updated in google nin para verecegi yok gırgıt hepsi :D smsnet zaten kendisi kaldırıyor bizede artıkları veriyor gibi bir durumda :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.