İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo ile ilgili bir sorum

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arkadaşalr ben forumda arama yaptım ve sedo ilgşili benim sorum ile ilgili bir cevap bulamadım..

Şimdi ben sedo bir domain park ettim ve sedo hemen onayladı bende dnsleri aktif ettim yayaına başaldı bu tıklama göre para kaznama olayıda başlamış oluyormu yani sedo panelindne başka bişr yerden aktif etmem gereken bir yer varmı sedo ile ilgili bana yardımcı olacak arkadaşalr varmı yani sedo ile ilk çalışmam fazla bilgim yok domain ekledim herşey oldu ama bu para akzanma olayı yani tıklamada *? nasıl yapıyorum bana ısa bir bilgi verebilrimisisniz

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kardeş tamam işte herşeyi yapmıssın kazanclarida gosteriyor ise bu iş olmuştur hadi hayirli olsun

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
My Sedo - Domain Parking tıklarsan direk kaydettiğin siteler ve karşılarında hangisinden ne kadar kazanmışsın , % click oranı vs. bilgiler yer almaktadır.

Anlattığına göre siteye girildiğinde This domain is for sale yazıp yeşil bi sedo sitesi çıkıyorsa işlem tamam demektir. daha başka bişey yapman gerekmiyor.

M

MrManson

Misafir
offers link altından yapılan teklifleri görebilirsin.
zaten email ile uyarıyorlar bir teklif geldiğinde..

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
My Sedo - View Offers
bana teklif gelmesine rağmen mail gelmedi. böyle şeyler de olabiliyor. daha ciddi tekliflerde mail gönderiyor olabilirler. ya da hiç girip o bölüme bakmamışsanız teklif geldiğinden beri ondan da olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5