İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo = İnternethizmetleri.com ?

D

drnburak

Misafir
internethizmetleri.com bılındıgı uzere satısa cıkmıstır.iyinet forumlarında da teklıfe acmıs bulunmaktayım.Yalnız gelen teklıfler benı pek memnun etmedi.Domain gercekten cok degerli ve turkıyenın en ıyılerınden turkticaret net ıle yarıstırılıcak bır fırma ıcın cok super bı ısım.Ayrıca tum host sırket sıtelerının tıttle larında INTERNET HIZMETLERI'nı gormek mumkun.sızlere sorum su olacak sedo.com da anasayfaya reklam verme gıbı bır sey varmıs sanırım 39 euro fılanmıs sızce sedo anasayfasında ılanımı yayınlatayım mı yada baska tavsıyelerınız var mı ?

I

iyiyiz

Misafir
Burak bosuna reklam verme sedo ya,sedo dan domain alan yabancilar genellikle,hem bunlar domainin güzelligine degil domainin hitine bakiyorlar.Sedo da sitesi bulunan ve diger sitelerinden oradaki domainine link verenler büyük yanlis yapiyorlar,sedo gördügü zaman direk ban atacak kullanici hesabina.

internethizmetleri.com cok güzel bir domain,bu domain uzun olmasina ragmen de baya akilda kalici domainlerden birisi.Sen istedigin fiyati acik acik foruma yazarsan düsünmeyen birileri bile(örnegin ben) bu domaini almak isteyeceklerdir.Domain fiyatlandirmasinda Türkyie piyasassini göz önpnde bulunduralim lütfen.

G

Geveze.at

Misafir
iyiyiz' Alıntı:
Burak bosuna reklam verme sedo ya,sedo dan domain alan yabancilar genellikle,hem bunlar domainin güzelligine degil domainin hitine bakiyorlar.Sedo da sitesi bulunan ve diger sitelerinden oradaki domainine link verenler büyük yanlis yapiyorlar,sedo gördügü zaman direk ban atacak kullanici hesabina.
@Iyiyiz
Yabancilara kac tane domain sattinda bunu söylüyorsun?
Dedigin cok sacma. Aksine yabancilar hite degil isme bakarlar. Sadece ve sadece bizim türkler icin ilk planda hit ve pr geliyor.

@drnburak
O dedigin ana sayfaya koymayi ben ayda en az 4-6 arasinda yapiyorum. Koyduklarimin hemen hemen hepsi satiliyor. Ama ben Almanlarla calisiyorum. Yani domainlerim almanca. O domaini Show Case e koyman birseyi degistirmez.
Bosu bosuna para vermis olursun.
Hiti olmayan domainide Türklere satabilmen oldukca zor.

D

drnburak

Misafir
geveze.at haklısın sedoya reklam vermek istemiyordum zaten sadece fikrinizi almak istedim değermi diye.ayrıca yorumlarınız ıcın tesekkur edıyorum.

yalnız sunu belırtmek ısterım internethizmetleri.com gıbı bır sıteden hit beklenemez bu bır arkadaslık sıtesı veya mp3 sıtesı olmayacakki.Hosting,domain,tasarım gıbı hizmetler verılebılcek bır domaın.

ben elimdeki adresi en iyi fiyata vermek istiyorum aklımdaki fiyat 750 $ dır bu rakama yaklaşanlar oldu tam bu rakamı verecek ciddi kişiler varsa pm den ulaşssınlar lütfen.Belli bir miktarda indirimimiz elbet olucaktır(makul olmak sartıyla)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.