Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Sedo Kazandıran Kelimeler

Ekstra

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
81
Tıklanma oranların çok yüksek geldi bana genelde %10- %5 arası oluyor bende.
Türk hitine fazlaa ücret vermiyor sedo çoğu parking gibi, genelde 0.02€da dolaşıyor ama adsenseye kıyasla 2 kat fazla veriyor. :)

Cagatay

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
181
çok parasını yedim sedonun, allah razı olsun senden sedo, parkingine ddos değmesin

webarena

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
2
benim de sedoda 2-3 domainim var. nerdeyse hiç kazandırmıyor. arkadaşın maşallahı var. tıklamaların doğal yollarla olması gerekiyor değil mi? yoksa sitelere link vererek hit sağlamak ban sebebi galiba?teşekkürler, kolay gelsin.

Danismanbey

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
valla bir ton domainim var sedo da fakat ben böyle bir rakam değil %20 sini kazanamadım helal olsun..

Danismanbey

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
19
disconnect bir sakıncası yoksa domainleri yazabilirmisin ? ona göre hareket ederiz bizlerde

gifted

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
112
Bu sitelerin hitleri ortalama ne kadardı?

disconnect

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
221
Sitelerin isimlerini veremem. Ancak site kelimelerinden yola çıkarak sitelerin içeriğini tahmin etmek kolay.
Siteler host problemi yüzünden kapanınca kısa süreli sedo ya yönlendirilmiştir.
Sitelerin gösterimlerinden yola çıkarak hitler fikir verebilir.
İlk sıradaki site 10k tekil, diğer sitelerin hitleri günde 300-500 tekil civarında olması gerekiyor. Bu verilerde 3-4 günlük.

Siteler de kısa süre parka çekilmiştir. Bu kazanç sürekli değildir. Google hitleri zate en fazla 5-6 gün devam eder. Yani site yapalım hit çekelim sonra da sedodan parayı bulalım mantığı işlemez. Sedo kısa dönemde kazanç kapısıdır.

Sedo dan para kazanabilmek için popüler çok jenerik domaniniz olmalı ve ona tıklanma oranı yüksek düzeyde olacak template oluşturmalısınız.

Sodom

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
Parka çekilen domainden bir daha hayır gelmez. Boş index atmayı tercih ederim açıkcası.

denyolar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
4
Kazandıran kelimeleri yazsaydınız iyi olurdu başlık o yönde bekliyoruz :).

disconnect

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
221
Kazandıran kelimeler resimde mevcut. İnceleyerek neyin daha çok kazandırdığını anlayabilirsiniz.

ruby

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
7
Parking olayında zaten amaç suni hit çekmek parka çekmek 1 ayda para kazanmak domainden hayır beklenmemesi dogaldır. Mesala Gelirsiz siteleri çekebilirsiniz Adsense ve bir çok yerden banlı siteleri çekebilirsiniz. Sedo çok para kazandırdı insanlara ayda 3-5 k çekip tüm müsraflarınızı çıkarabilirsiniz.