İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo mail attı

linkvadisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo dan para gönderdiler ama yanlışlıkla kabul etmedim
tekar ödemeleri için mail attım
---
Dear Customer

My name is Nora Cotter and I would like to introduce myself as Sedo's new Director
of English Operations. I will be taking over from Daniel Law as he has moved into
independent consulting.

You may already know me from my work in Sedo Brokerage and Acquisitions and if so, I
look forward to working with you in my new role as Director of English Operations. I
will organize a Sedo UK event this coming winter to put faces to the names I see
everyday and to continue Sedo's goal of promoting awareness of the UK domain market.

I hope to see you at Sedo's UK event this winter but until then, if you have any
questions, please do not hesitate to contact me using the details below.
Kind regards,

Nora Cotter
Director of English Operations

bu ne demek acaba

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
linkvadisi bu mailin senin attığın maille alakası yok, genel müdür işe başlamış da müşterilere ilk heves toplu mail göndermiş merhaba ben şuyum, çok artistim diye.

linkvadisi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:)))
e onunda hakkı
belki de görmemişin biridir
neyse tanımadığımız kişinin arkasından konuşmayalım dermişim :p

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5