İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Nisan Ödemeleri Onaylandi

Resital

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abiii bende 50 avro olmuş ama bana öyle bir mail gelmedi? :S sedo hesabına girdikten sonra nasıl ayarlayacam paypal felan durumunu? yönlendirseniz de bizde para alsak sizlere zahmet :)

Bu ay mı, yoksa geçen ay mı?
Gecen ayki kazancın 20 € veya üzerindeyse, sol taraftan payment details'den bilgilerini giriceksin o kadar.

Bu arada bana halen onay maili gelmedi. Bir domain satışı var. Onun transferinide bugun onayladım. Transferi onayladıgımı öğrenince atmasın bunlar beni simdi. :)

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adsense gibi calısıyor ise sistem evet gelecek ay alırım ben sanırım.

Resital

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Halen onay maili almayan var mı acaba ?

Hiç ödeme maili almayanlar, veya ara sıra alanlar hariç ?

Cyberay

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödeme hesapta ama paypalın malum durumu yüzünden alamıyoruz

Resital

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Resital, 3.5 porsiyon adana ısmarla bana ödeme gelince :D

Gelmemiş kanki. Paypal olaylarını biliyorsun. Zaten zeynoşun hesabına istedim. O hesabına us bank hesabı eklemiş vs. Ama Unpaid yazdıgında benim pp yazıyordu. Düzelir umarım pazartesi gününe kadar. Zaten para geldiği zaman cuuup diye Antalyadayım. (Allah izin verirse) Geldiğim zaman ısmarlarım aramızda lafı mı olur ? ;)

Sen ne yaptın ? xxxx olan geldi mi ? :p

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana havale geliyor yav, daha gelmez 4-5 günü var. 3.5 porsiyon olayını da anlamadın ya helal olsun :D

Resital

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana havale geliyor yav, daha gelmez 4-5 günü var. 3.5 porsiyon olayını da anlamadın ya helal olsun

Sen pek benim dilimden konuşmazsın. O yüzden anlamamazlıktan geldim :p

Yırttık mı ? :p

Paid mi yazıyor peki ? Bunlar bana mail atmayı unuttu. Para gondermeyide unutmasınlar. :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Sen pek benim dilimden konuşmazsın. O yüzden anlamamazlıktan geldim :p

Yırttık mı ? :p

Paid mi yazıyor peki ? Bunlar bana mail atmayı unuttu. Para gondermeyide unutmasınlar. :)

mail banada gelmedi fakat ödeme geldi.

ama paypalda dokunulmazlık var kuzu gibi yatıyo canım paracıklar :)

Resital

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mail banada gelmedi fakat ödeme geldi.

ama paypalda dokunulmazlık var kuzu gibi yatıyo canım paracıklar :)

Şahsen para gelseydi onu yatırmazdım. Sallardım bi hesap. Paranın sıcaklıgı beni cezbetmiştir her zaman. Bu arada kısmen kader ortağıyız. En azından sana para gelmiş. Dokunamasan da. Bi ay kullanalım dedim, ağır geldim sedoya herhalde. :)

Ben biraz kasayım demi ploop :p

Resital

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet 05/11/07 tarihinde ödeme çıkmıs yola :D

Bunlar beni gerçekten unuttu herhalde. Bi domain sattım. Onun transferinide dün onayladım. Transfer bittikten sonra şutlamasınlar beni :)

Ama daha önce sedo üzerinden sattığım 2 domain'i kendi domain resellerimde hesap açtırıp oraya aktardım. O domainlere el koyarım gerekirse :)

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ehehe. Param geldi. Garanti bankası hesabımda yatıyor ;)
wire ile mi istemiştin?
çok hızlı gelmiş, ben de bekliyorum bakalım ne zaman gelicek,bilgileri falan doğru girdim de sedo ile çalışmayalı uzun zaman oldu, sanırım paid yazdıktan sonra 1 hafta içinde geliyodu para.. (işbankası-euro hesabıma iban ve swift kodlarını girdim)

Resital

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wire ile mi istemiştin?
çok hızlı gelmiş, ben de bekliyorum bakalım ne zaman gelicek,bilgileri falan doğru girdim de sedo ile çalışmayalı uzun zaman oldu, sanırım paid yazdıktan sonra 1 hafta içinde geliyodu para.. (işbankası-euro hesabıma iban ve swift kodlarını girdim)

Hayır. Paypal ile istedim ve paypalı YTL e cevirttim ;)

blink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hah ok, hayırlı olsun ;)

wire da bu haftaiçi gelir galiba.. :eek:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.