Az önce mail aldim. Ocak kazanclarini onaylamis. Bankama yollayacaklar. Bakalim artik
Darisi sizlerin basina.
Darisi sizlerin basina.
ya ben banımı nasıl açtırırım =) hile yok. saf google hiti ile attılar.
bana mail geldi. trafiğiniz sadece arama motoru trafiği olmalı link değişimlen ver harici trafikler kabul edilmez vs. diye cevap yazdım. istatistik sundum. hala bir cevap gelmedi. ümidi kesiyim yaniSedo da daha ban actirani görmedim. Kendine göre hakli nedenleri vardir. 1 kere bana mail attilar sadece bu ayki kazanclarinizi sifirlayacagiz lütfen diger ay daha dikkatli olun diye
ödeme şekli paypal, şuan değiştirsem kredi kartına yollarlarmı ?
çok şükür banada onay maili gelmiş
sedo paypal'a 10'undamı 15'indemi ödüyordu ?
by the 15 demek, 15'ine kadar demek; küçücük ufacık bir düzeltme. genelde paypal ödemeleri qdin'in dediği tarihlerde geliyor, havale ödemeleri ise 4 is günü sonra.Merhaba,
Göndermil oldukları mailde 15i görünmekte. ancak 8 9 10 11 12 bu aralardada yatabiliyor.
Türkçe trafik değil mi?15 gün içinde 1,xxx € ve sonuç "An audit of your traffic showed that..."
Bir gün bütün algoritmalarını çözüp mutlu sona ulaşacağıma eminim.
Türkçe trafik değil mi?
sebep tıklanan reklamların paraya çevrilmemesi. sedo'nun banlama sebebi %99 budur türkleri.Türk trafik , %90 üstü Google hit , pagerank 4 siteler , konuları teknoloji ve uzun süredir tutulan server istatistikleri elimde mevcut.
çok karlı çıkacaksan eğer Sedo farkederSonuç olarak benim için her olay kazançtır. Bu olay da benim için kazanç. Sedo ile bir sonraki alışverişimde çok karlı çıkacağımdan eminim , ama Sedo bunun farkında olacak mı orası ayrı konu