İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Ödedi

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayırlı olsun :D bizimkiler (havale ödemeleri) gelecek hafta çarsamba-cuma arasında gelir.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Havale olarak alacaklara gelince buraya yazarlarsa memnun olurum ;)

GLadiatoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sedoya hilesiz google dan elen hitli sitelerini park eden akradaşlarım oldu, günde 20 50 euro arası kazanç oldu yaptılar 5. gün ban yediler ? en cok sedodan ne kadar alıyorsunuz ve mantıgı tam olarak nedir söylermisiniz ?

MELS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet sedo bu sefer erken ödedi.
Teşekkürler sedo..

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Günde 20-50 euro almak hayal gibi birşeydir. Çok kez söylediğim gibi Parking para kazanma olayı değil. Boşa para gideceğine para kazanılma olayıdır. Çok domain az kazanç ile çok kazanç yapmalısınız. Yoksa tek bir domainle günde 100+ kere tıklanırsanız hile sayılabileceği geçerlidir. Ben bir ayda en fazla 54 euro kazandım. En az 2 euro filan. Geçen yaz aynı domaine çok fazla para gelirken. Normale döndü reklamlar ve azaldı yani..

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo ocak ayı kazancı garanti bankası hesabıma an itibariyle gelmis. bekleyin alacaklılar geliyorum :D

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en büyük kazancımı sağlıyıcaktım sedo'danki banlanmışım görünüşe göre :S gerçi hesaba giriliyor ama kazançlar görünmüyor, para gelmedi ve www.kraloyun.ms 'sedodaki bir domain'im

banlanmışım değilmi ( acıklı son :( hile falan yapsam gam yemicem... )

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sedo google ı sevmiyor mu ?

Sedo "site:www.siteismi.com" olanalrı seviyor. Yani sitenin indexlenmiş kısmını. Ama sedo indexlenmeyen dışarıdan link verilen direk "www.siteismi.com" adreslerini sevmiyor.. Linke bakarsan daha iyi anlaşılabilir.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sedo "site:www.siteismi.com" olanalrı seviyor. Yani sitenin indexlenmiş kısmını. Ama sedo indexlenmeyen dışarıdan link verilen direk "www.siteismi.com" adreslerini sevmiyor.. Linke bakarsan daha iyi anlaşılabilir.

pardon yukardaki mesajı wwww.siteadı.com olarak aranmış gibi gördüm :=)

Hostmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1.'si bu aramada çıkanların hepsi, hatta hiç biri link olmayabilir.2.'si www.siteadi.com ve siteadi.com olarak aramada çok da fazla fark yoktur.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
1.'si bu aramada çıkanların hepsi, hatta hiç biri link olmayabilir.2.'si www.siteadi.com ve siteadi.com olarak aramada çok da fazla fark yoktur.

Ben aramaların içeriğiyle anlatmak istedim. SPAM sayfalar var ve bunlara da link verilmiş. Link verilmese bile en azından spam sayfalar yazılmış ve epey bir sonuç çıkıyor. Sedo bunlara bakıyor diye söylentiler dolaşıyor..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5