Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizce sedonun ödemede sorun çıkardığı kişiler, yüksek haneli rakamlara ulaştığı için mi böyle oldu? Yani az kazanıpta yine de bu tip maillerle karşılaşan var mı?
Guajira : Hic farketmiyor. 22 domainle 150 € kazanmistim gecen ay kesik attılar-Ki en saglam hesap idi.
Normalde baska bir hesaptan 4 / 5 domainle 650 / 700 € kazanıyorum. 6 aydır felan kazaniyorum ama o hesaba hic mail gelmedi.
Bu ayda 180 € luk bir hesaba gelmis trafik maili. Ancak ben bugun gordum maili. Ama ustunede odeyecegiz maili gelmis cevap yazmamama ragmen
Hesaplardan birinde Mart ayina ait kazanc sifirlanmis. Sorun no 1.
Mail attim gerci. Ama sanmiyorum olumlu yanit gelecegini. Hit'in kaynagina ait 11 basliktan olusan mail gonderdim. Ama bu islem icin bilgilendirme maili almadim. "Thief" nickini takacagim Sedoya. Ama once mailin cevabi..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.