sohbet odaları

Sedo ödeme de sorun

hostturka

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
213 Aydır Üye
Arkadaşlar sedo tam ödememi yapıcağı zaman büyük bi aptallık yaptım ve paypal hesabımın mail adresini değiştirdim ve sedo dan da ödeme göndereceği paypal maili halen eski görünüyordu yani sedo şu an ödeme yaptım diyor ancak paypalda yanlış hesaba yaptı bense o hesabı kapttımdı şimdi ne olucak kiminle nasıl iletişime gecicem sedo ile mi yoksa paypal la mı

hostturka

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
213 Aydır Üye
arkadaşlar ben ingilizcem yettiği kadar mail attımda olayı daha ii bir dille anlatabilicek arkadaşlardan yardım bekliorum ..

Hostmaster

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
208 Aydır Üye
Paypalde kullandığın eski maili tekrar ekle paypal hesabına.Bu tarz bir konu forumda açılmıştı araştır biraz

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.