İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Paralar Geldi...

S

sevdik

Misafir
Arkadaşlar garanti bankası ile çalışıyorum

18nisan p.tesi günü 53euroluk hesabımdaki para geldi kendi sorunlarım yüzünden hala alamadım

20nisan Çarşamba 72euroluk hesabim geldi bugun ve aldım parayı

Çoğunuza para ulaştı fakat hesabiniza geçmemiş olabilir özellikle $ hesabınız var ise sedo parayı euro olarak yolladıgı için geçmemiştir Onun için hesabı açtırdıgınız şubeye giderseniz paranı alırsınız yada hesabınıza yukletirsiniz

Şubeye gitmezseniz paranıza bankada boşuna 1ay bekler Bankalar aramıyorum Garanti için konuşuyorum Eger paranız hala yatmamışsa hesaba gidin şubenize paranızı alın

Bu ay bugun 20 si sitem bugun dahil aralıklarla 5gun kapalı kaldı googleden silindi sayfalarim ama Yinede 93euro olmuş 150olur Hep söylediğimiz gibi dürüstçe çalışana her zaman ekmek var yeterki dürüst olun dürüst çalışın
Bol kazançlar...

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bende garantiyle çalışıyorum para hesabıma geçmemişti hala, bugün gittim adıma gelmiş para.. Arkadaş doğru söylüyor kontrol edin paranızı adınıza gelmiş olabilir..

S

sevdik

Misafir
ben yazmasam demek kimse yazmıcak kazanclarını :)

iyi iyi hayırlı olsun güle güle harcıyalım ben şimdiden başladım harcamaya colalar benden :)

V

vipsigorta.com

Misafir
komisyon kesiyormu?

arkadaslar benim sedoda 20 euro var ,garanti bankasindaki hesabima gondertsem,komisyon yada ucret oduyormuyum?
kesinti yokmu?

V

vipsigorta.com

Misafir
evet kontrol ettim gozden kacirmisim.
peki 50 euro olunca kesinti oluyormu para gelince?

birde paysat.com hakkinda bilgisi olan varmi?
inceledim guzel ve kolay bir sistem,ama guvenilir olup olmadigindan emin degilim .

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
değişir. bazen kesiyorlar komisyon bazen kesmiyorlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5