M
Muziooo
Misafir
Benim sedo hesabımda herhangi bir anormal durum yok sıfırlanma gibi, mutlaka bir açıklama yapılır, sedodan kaynaklanan bir durum olabilir
oyuncu' Alıntı:sistemleri karıştırmayın,
adsense hesabı kapatır,
sedo, adbrite ise hesaba devam edip ödeme gününde paranızı siler.
sedo'da paranız silinmişse hiç bir şekilde geri dönüşü yok. teknik hata yoksa tabii.
örnek: alican kasım, aralık, ocak aylarına ait trafik açıklamasını kendi kayıtlı maillinden değilde başka mailden yaptığı için parası silinmiş (fena paralarda değildi yani 400 üstünde diye hatırlıyorum) ve hiç bir cevap verilmemişti.
silinme nedeni;
1-size eğer trafiğinizin nerden geldiğini soruyorlarsa bunu anlatmak ve isterlerse ispatlamak zorundasınız. bunu yapamazsanız hesabınızdaki paralar silinir. hatalı tıklama veya yanlış şeyleri ayırma gibi işlemleri yoktur. hesap aylık olarak bütün olarak değerlendiriliyor.
2-hile yapıldığı kesin tespit edilmiştir. hesabınız silinmiştir.
hibrahim' Alıntı:xmlsr bana bir turk çalışanın mailini msn ini yahoo idsi vs herhangi birşeyişni verebilirmisin...
Benim ufak hesaplardan birinede bu mail gelmis. Tum kazanclari sifirlamislar ama devam ediyor. En cok guvendigim en duzgun hesap bu idi. 27 tane domain var bu hesapta. 160 € felan bir para vardı. Gerci diğer hesaplarda sorun yok. Odenecek diye mail gelmis. Bu hesap icin trafik maili gelmisti cevaplamıstım. Cevaplarkende gercekten cok duzgun hesap oldugu icin biraz sert bir yazı yazmıstım. Neyse canım saolsun. Bu arada turkce bir mail attım sedo'ya. Bakalım cevap ne olacak. Bu olayın aynısı bedavalar-net in basına gelmisti. Kendiside Almanyada oldugu icin cok kolay iletisim kurmus, domainleri sedo'dan cıkartılmıs ama parasınıda almıstı.Hello ,
Due to fraudulent activity, you have been blocked from participation in the
Sedo Parking Program and all of your revenue has been deleted. As explained
in the Domain Parking FAQ, Sedo and our advertising partner will not
tolerate any fraudulent behavior or artificial manipulation of clicks. This
includes, and is not exclusive to:
* clicking yourself
* using scripts or other automatic means to generate clicks
* using pop-ups or pop-unders
* incentivized clicks
* anything that does not result from natural traffic
You may continue to list your domains for sale through Sedo if you wish,
but you will not earn revenue from your parked pages.
Your revenue is noted down in our system. If you can rectify the traffic,
we may pay out the revenue during the next month.
Sincerely,
Your Sedo Team
Ben gmail kullanıyorum..hibrahim' Alıntı:arkadaşalşr gmail kullanıp böylre mailalan varmı? sorun gmaildemi gelmedi mail...
Closed' Alıntı:Ben gmail kullanıyorum..