İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Sedo Sedo

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaslar muziklerim.com sitesini satılaga cıkarmak istiyorum seda'da yanlız park etmek yada yonlendirmek istemiyorum satılık oldugu surece sedoda gozuksun istiorum.. ekledim siteyi fakat sedo ya ait bi sayac yada benzeri bir sey eklemedıgım icin sitenin hitleri sayılmıyor. sedotracking yada benzerı bişi bulamadım nasıl saydırıcam bu sedo amcaya hıtlerımı?

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sedoda siteyi satilik olarak listeleme isini bitirir bitirmez tracking kodu cikacaktir karsina.

Selamlar

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adresim' Alıntı:
Sedoda siteyi satilik olarak listeleme isini bitirir bitirmez tracking kodu cikacaktir karsina.

Selamlar

sanırım ben gec kaldım aylar once koymustum satılık dıye ama tracking kodu almadım nerden bulucam ben sımdı bu kodu

Q

QuicK

Misafir
Paneline gir My Listing'den siteni sil. Add Website bolumunden siteni yeniden ekle. Islem bittiginde kod'u verecektir. Alirsin eklersin. Bu kadar basit.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sildim ekledim yenıden fakat kod felan vermedi eminmisiniz yle olduguna:?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.