İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedo sıfırladı ama !

L

loq

Misafir
sedo sıfırladı ama benim merak edigim olay su yaklasık 3-4 aydan beri cogu hesap sıfırlanıyor bu ayda cogu hesap sıfırlandı hesaplarımız sıfırlansa bile sedo googleden bize ödeyecegi parayı alıyorsa ne durumunma düşüyoruz ;) hile yapmadım direk google hitlerin hepsi kendi adıma susup eyvallahmı diyelim yoksa bu parayı almanın bi yöntemi varmı bu sedoda hep su içmekden gına geldi simdi bu parayı onlarda bırakmamak için ne yapmam lazım tekrar diyorum hile yapmadım.Varmı bir çözümü olan , hesapları sıfırlananlar birleşin :rolleyes:

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hadi kurtlar vadisi fanları kullanın hayal gücünüzü :p

L

loq

Misafir
Ne alaka kurtlar vadisi "hesapları sıfırlananlar birleşin" derken ufakdan br "ti" olayı yapalım dedik.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sedonun boyle kücük işler peşinde koşacagini iki üc kuruşa tenezzül edecegini sanmam

H

hzgroup@zeynelkoc

Misafir
iki üç kuruşmu

bizim 860€ bizimki sadece çok ufak bişey üstelik siteyi herkez bilir themp3king.com yaptıkları tam bir adilik neyse cevap attık bekliyoruz..

L

loq

Misafir
sıfırlanma olayında tahminim bu ay total :10bin euro rahat var ufak para dimi

H

hzgroup@zeynelkoc

Misafir
10.000 olsa iyi

domain kayıtlarına bakarsanız
Reverse IP Lookup: IP hosts 228,955 domains
işte bu kadar site sedo ns lerini kullanıyor
daha bide sedoparking.com/domainadi şeklinde kullananlarda var bu ay baya kişinin hesabı "0" landı yani 10.000 değil çok rahat 30-40k olmuştur

L

loq

Misafir
en iyimser türkiyedeki sıfırladıklarını bazı aldım sonuc olarak elden bişey gelirmi gelmezmi

H

hzgroup@zeynelkoc

Misafir
hmm şu anda elimde buzluktan yeni çıkardığım bi şişe buzlu su var

istersen bi bardakta sana doldurayım

L

loq

Misafir
sen iç arkadasım daha çok içersin tekrar dolapa koyma suyu bence

H

hzgroup@zeynelkoc

Misafir
1550€ yu aldık 860€ kaldı

yarısını içtim yani :D

H

hzgroup@zeynelkoc

Misafir
su kan yapar demek

böyle giderse sedodan iyi kan gelecek ama :) millet hazır vaziyette bekliyor

H

hzgroup@zeynelkoc

Misafir
ha çekmece ha tekirdağ hemen kapıp geliyorum erhan bekle :)

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
paranın kendinden alınıp sizlere odenmedigi duysa google aninda bırakır sedo ile calişmayi bence bu riski yermi sedo gözü

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hatta benim teorime gore google bunlara soyluyor su sitelereden gelen hitler gecersizdir verimsizdir odeme yapmayınız diye sedo a mail atip sormak lazim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.