İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Sorunsalı

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Thank you for participating at Sedo's Parking-Programme ! We've detected some abnormal behaviour with your parked domains while doing a routine check on domains. Your traffic does not conform with typical rates. We would like to know where this volume of traffic has come from, as both Sedo and our advertising partner are concerned about users abusing the parking programme. I am particularly concerned about the domain name hellassat.com

We would like to make sure that the traffic generated by your domain(s) does not contravene the Terms and Conditions of the parking programme. Such contraventions would include, but are not exclusive to:

* clicking yourself
* using scripts or other automatic means to generate clicks
* using pop-ups
* incentivized clicks
* anything that does not result from natural traffic

If you can provide an explanation for why your domains are receiving such high traffic statistics, that would be helpful for us, and for our advertising partner. Should we deem future traffic to be in breach of the terms and conditions of our parking service, we will withhold the revenue and block you from the parking programme. Your revenue will be noted down in our system. If you can rectify the traffic, we may pay out the revenue during the next month.

This email is not stating that you are contravening, or have contravened, the terms of use, it is merely a response to regular checks on the way the service is used. Any information you can give us will aid us in assessing the situation and will be held on file for future reference.

Please respond to this e-mail by 15-05-06. If you should not answer by this date, we will withhold the revenue until your traffic is satisfactorily justified.

I look forward to hearing from you.

Akibetim ne olur sizce.
1 yıldan fazla bir süredir üyeyim.
Şu anda 82 Eu var hesabımda. Domain 1 yıldır 1-2 defa yönlendirildi. yaklaşık 5 aydır aynı şekilde duruyordu. Fakat benimde sebebini anlamadığım bir şekilde hit birden arttı. Ne pop-up nede hileli tıklama var.
Yaptığım şey sadece sitemap hazırlamak ve googleye tekrar indexletmek için geri çekmem. Bunuda yaklaşık 2 ay önce yapmıştım.
Yani 82 eu 2 aylık kazancım.

Bu parayı alabilmem için ne yapmalıyım. Cevap olarak ne yazmalıyım ki paramı alabileyim. Tecrübesi olan yardım.

A

Airborne

Misafir
O parayi unut artik. Sedo mail yazarsa kafaya koymus demektir

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Sedo ya cevap yaz, link vardi de, kaldirdim de.
Mantikli bir cevap yazarsan hesabina dokunmayacaklardir.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Link vardı dersem yalan söylemiş olurum ama. :(
İncelenmesini istersem inceleme yaparlarmı acaba.
Vakti zamanında link sitelerine eklenmiş. Ben bunları nasıl kaldırtabilirim ki.
Türkmüsün suçlusun kardeşim.
Belkide eft istememden kaynaklanıyordur diye düşünüyorum.
Böyle bir ihtimal olabilir mi?

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hiç zannetmiyorum ben de eft alıyorum link de var mail almadım hiç. sen link yok diyosun directorylerde var diyosun peki sen ne yapıyosun mail geldi? yukarda mailde yazanlardan yaptığın var mı?

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yazanlardan hiçbirisi yoktu.Düz bir ingilizce ile yazdım ben bişey yapmadım.İncelensin diye.Sonra ödeme yapılmıştı..

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Kendi sitelerimden verdiğim tek bir link varmış. :) Şimdi fark ettim. Ama oradan gidebilecek ziyaretçi sayısı ayda 10 anca eder.
Site bir mp3 sitesi ve googlede indexli sayfaları duruyor.

Bu ayki istatiskler
7,140 232 €11.31

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
üstünden baya geçti ama ben hatırlamışken yazayım dedim.
Ben cevap maili yollamadan 1 gün önce alacağımın onaylandığına dair mail aldım ve şaşırdım. Tabi ne olur ne olmaz mantığıyla maili gönderdim.
Ve ödeme gününde euro hesabıma param yatmıştı.
Sedo ya türklere alerjili yada bir yanlışlık yaptılar.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sedo Türklere alerjili.Bana da geldi 2 kez.Açıklama yapınca birşey demiyorlar.İlkinde cevap verdiler incelendi sorun yok diye, ikincisinde birşey demediler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5