İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Yardım (acil)

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba,

sedo da ilk defa domain satacağım. şöyle bir mail aldım.

In order to do this you shall need to log in to your DotRegistrar account and choose the option Move Domains from the account options on the left hand side of the screen. Then enter XXX.com and enter the Sedo login name in the field "Transfer to Account Name" at the bottom of the screen and select transfer. Our account name is: sedog10

xxx.com u sedog10 hesabına aktarmamı söylüyor. sedo da işler böyle mi yürüyor ? bu bir çalma yöntemi de olabilir bu yüzden tecrübeliler bana yardımcı olurlarsa sevinirim.

bir de para gönderme sadece banka havalesi ile mi oluyor ? kendi hesaplarında tutamıyor muyum ya da paypal ile alamıyor muyum ?

D

domainturk

Misafir
Eger sedo.com dan geldi ise o tur 1 mail hic dusunmeden dediklerini yap..odeme seklini sen belirliyorsun istersen paypal a odeme yapiyorlar...

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domainturk ,

gelen mail adresi sedo.co.uk fakat fake mail olabilir diye kıllandım. her mail adresinden mail atılabilir diye.

D

domainturk

Misafir
yok,rahatlikla yanitla bisey olmaz..ben 3-5 domain sattim sedo da ayni seyleri yasadim...

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet baktım mail gönderdiklerini yazmışlar fakat gene de gönderdikleri mail için bir onay mailı gönderdim.

teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.