İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Yardım

B

By-e

Misafir
Sedo uye oldum sitelerim onaylandi. Ama banka hesap numaralarini nereden girecem bulamadim. mesela is bankasi yada akbank hesaplarima yatirirlarmi ? ayrica odemeler ne zaman oluyor. ve ben sitemden text link olarak www.sedoparking.com/sitem.com olarak bir link verdim yanlisim varmi bu konuda ?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
forumun navigasyon linklerinde Arama adında bir link var onu kullanarak istediğiniz konu ile alakalı arama yapıp istediğiniz soruların cevabını bulabilirsiniz.

B

By-e

Misafir
<b>The SWIFT Code (or "BIC" code) is an 8-11 character alphanumeric code used to send money via wire transfer. If you don't know your SWIFT code, please ask your bank.
If you don't know your SWIFT code, you can instead specify the complete address of your bank. However, this can delay receipt of the payment by up to one week!
</b>

....::ben burayı anlayamadım ya ne dior ? ::......

B

By-e

Misafir
benim is bankasi hesabim normal bir hesap yani euro hesabi varmidir bilmiom daha yeni orendim onuda normal bir hesap ile alabiliyormuyum sedo para yada her hesapda euro para gecisleri varmidir.

NOT: bedavaonline reLax, bende biliom bir suru konu oldugunu bunun hakkinda, ama ben bilmedigim herseyi bir platform ustunde bulamayacagim icin yeni bir baslik actim. :)

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kardeşim oku oku forumda war oyle havadan beklersen bilgileri atilman uzun sürmez biraz emek verin calışın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.