İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo yatırdı

Leon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Sedo ya bir mail attım benim sıfırlanan hesabım konusunda onlarda bana

OK,

We'll pay you for April.

Regards,

Ed

sizce ödemeyi yaparlarmı ?

Yada ne zaman yaparlar?

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Nisan kazancını ödeyeceklermiş.
Sedo da billing yazana yere gir, april yazan yerin yanın da paid yazdığın da ödemen yola çıkmış demektir. Unpaid yazıyorsa, beklemeye devam edeceksin.
Ödemelerin gelmesi ayın 20-22 arasını bulabilir.

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar bi benim parayı yatırmadı :) o kadar mail arkası geldi hala paradan haber yok hatta turkozel.com uda sattım adamlara o parayı bile yollamadılar 1 ay oldu bu sedo az paralarımı ödemeye bakıyor. neyse ginede hayırlı olsun arkadaşım iyi çalışmalar.

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bedavaonline arkadaşım efet doğru diyosun

G 1160530
Domain Parking Earnings
09.05.05
Paid

G 1158879
turkozel.com
29.04.05
Paid

efet benim para yoldaymış :d bunun yolu kaç saatlik acaba:)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yapı kredı euro hesabıma 429,59 geldı az once :)
sedo yu sevıyorum :D

G

Gencadam

Misafir
Sıfırlanan hesabına karşı attığın mail sonucunda mı geldi paran?

E

EnigmaTR

Misafir
UYUZ :
YTL hesabına mı geldi yoksa EURO mu? benimd e iş bankasında YTL hesabım var. onu yazmıştım sedo da..ama EURO olarak gelecek dedi SEDO.

eee şimdi nasıl gelecek benim ödemem? YTL hesabıma mı? yoksa ismime EURO olarak mı?

dewilsdance

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
banka otomatik euro hesabı acıp oraya yatırıyor ya da tr hesabına o gunun kurunda tl yatırıyor benım genelde ilk soyledıgım gibi oldu

S

sss

Misafir
benimde 522 euro vardı Ytl ye çevirip göndermişlerde 920 ediyordu adamlar 885 göndermiş..Acaba yapı krediden bişey mi çıktıda eksik gönderdi :(

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 gündemi gecti gönderilen EUR lar hesabınıza ? farklı bir sistemden havale yapıldı (isvec) 4 gündür bekliyorum yok heh

E

EnigmaTR

Misafir
yok 2 günde olurmu
9 mayısta yatırıldı, daha bugün hesaba geçti. yaklaşık 10 günde hesaba geçiyor

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo o dönemlerde paid dior ama billing de paid yazınca odeme yapıyor buda ayın 15 i gibi oluyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5