İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Yatmadııııı ??

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Selam arkadaşlar sedo herkesin ayttımı hesapalrına yani alabildinizmi ben alamdım burada bir arkadaşın 54€ su bankaya cumadan yattı bizimda yanı banka aynı şube yatmadı bugun pazartesi halen yatmadı nedeni nedne olabilir miktar yüksek oldugu içinmi ?

Bilgisi olan varmı ilk ödemeyi 07/03/2005 tarihinde ödendi yazmıştı ve 15/03/2005 de bankadan cekmiştim yani 1 haftada gelmişti şimdide 11/04/2005 yattı diyor 18/04/2005 oldu ama gelmedi ama 50$ olan kişi aldı parasını hatta cumadan aldı ..

T

tahtakale

Misafir
Dostum bence ayın 20 sine kadar sabret.Paralar kablo hattındadır :)

Q

QuicK

Misafir
Banka hangisi permission ?
Birde miktarın yuksek olması geciktiriyor.. Mesela 109 € olan cuma gunu yattı daha fazla olanlar var onlar henuz gelmedi. Bugun gelmistir belkide. ( Is Bankası )

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim İşBankası hesabıma param bu sabah yatmış. Seninkide bugün-yarın gelir arkadaşım boşa panik yapma.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde yapı kredide kesintisiz bugün geçmiş hesaba param oh bee :)) 225 euro

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benim iş bankasına cumartesi gelmişti.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
küçük miktarlar daha önce yatıyor. büyük miktar ise bugün saat 5 den sonra veya yarın saat 5 den sonra hesabında olur merak etme :)

turkcerap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hsbc ile calısmayı deneyin wire transfer 2 gunde hesabımda

Q

QuicK

Misafir
Ehueueh. Is bankasına benim kucuk miktarlarda yatmıs. Ama buyuk miktar yatmamıs henuz :) Az para degil canım sedo'yada hak vermek lazım :D

Longgg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Buyuk rakamla küçük rakam bu kadar fazla oynıcanı sanmıyorum, geçen ay erken gelen para aynı miktardaki bu ayki para hala gelmedi, benden 3-4 kat fazla meblağ ödeme alan var.

Biraz daha sabretmek lazım bugun yarın yatar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.