İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sedo Yönlendirme

fat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar siteyi sedoya yönlendirirken sadece anasayfayı sedoya yönlendirip alt sayfaları (anasayfaya linkiyle beraber) aynen bırakmak kurallara uygunmu.Alt sayfalarım google'dan iyi hit alıyor ve anasayfaya iyi tekil gönderiyor.

Yardımcı olabilecek kimse varmı?

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tahminimce kurallara uygun değil. ama istersen sedo ya mail atarak öğrenebilirsin. ama mantıken zaten kurallara uygun olmadığını söyleyebilirim..

fat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
muratozcirpici' Alıntı:
tahminimce kurallara uygun değil. ama istersen sedo ya mail atarak öğrenebilirsin. ama mantıken zaten kurallara uygun olmadığını söyleyebilirim..

bencede mantıklı olan yasak olması ancak şimdi ismini hatırlayamadığım birkaç Türkçe sitede görmüştüm.Kuralları inceleyeceğim.

B

besiktaslim

Misafir
googledan gelen hit hilelimidir ?
bence değil bi terslik olacağınıda sanmıyorum öyle olsaydı bütün heryerden linklerimizi silmemiz gerekirdi. google da hit gönderen bi arama motoru yani hitiniz hileli değil .
sedo zaten domain trafiğinize göre domaini satacak bumantıkla 0 linkle 0 trafik olur.
google sitenize gelmez o sayfaları silmezse sedoya yönlendirmicekmisiniz :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kurallara aykırı olur. sedo domain parking sitesidir, website parking sitesi değil.

S

SempatiX

Misafir
Ben domaini sedo ya yönlendirdikten sonra google ye kay1t ettim. Acaba google simdi aramalarda patkli domainimi normal site olarak algilayip bir kac sayfa birden indexler mi ? :D Fena olmaz hani :p

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
besiktaslim' Alıntı:
googledan gelen hit hilelimidir ?
bence değil bi terslik olacağınıda sanmıyorum öyle olsaydı bütün heryerden linklerimizi silmemiz gerekirdi. google da hit gönderen bi arama motoru yani hitiniz hileli değil .
sedo zaten domain trafiğinize göre domaini satacak bumantıkla 0 linkle 0 trafik olur.
google sitenize gelmez o sayfaları silmezse sedoya yönlendirmicekmisiniz :)

google dan gelen hit hile değildir. fakat google dan gelen hit altsayfalara gidiyor ise ve bu altsayfalardan "Anasayfa" linkine tıklayarak park durumuna yönleniyor ise bu kurallara uygun değildir.

B

besiktaslim

Misafir
ana sayfa linkine tıklamak için kimseyi zorlamadığın gibi google sedoda park halinde olan domainin içeriğinide indexliyor.

kurallara aykırı olur. sedo domain parking sitesidir, website parking sitesi değil.

eminmisin sedodaki domainlere bir bak yanında w işareti gördüklerinde sitesi açık olanlar

fat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
içerik aynen kalsa

Peki alt sayfa içerikleri aynen kalsa ve anasayfaya yönlendirsek ne olur .
Bu durumda site kapalı tüm sayfalar sedoya yönlendirilmiş olacak.Ancak googlebot yönlendirme işlemini algılamadığı için sayfaları indexleyip ziyaretçi gönderecek ve hitlerde direk sedoya gidecek.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yalnız arkadaşın dediğinde ana sayfa açık olmuyor yani web site satışı "değil".. sizin dediğiniz şuna çıkıyor. ben sitemin alt sayfasına sedo reklamlarını koyuyorum. ne de olsa ana sayfa kalmıyor sedo gelince değil mi?
@fat: o dediğin gibi olur.. httpdocs'a bir 404 satırı yaz, ana sayfaya gitsin hit gelsin. bir sorun olmaz.

fat

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
404

ploop' Alıntı:
yalnız arkadaşın dediğinde ana sayfa açık olmuyor yani web site satışı "değil".. sizin dediğiniz şuna çıkıyor. ben sitemin alt sayfasına sedo reklamlarını koyuyorum. ne de olsa ana sayfa kalmıyor sedo gelince değil mi?
@fat: o dediğin gibi olur.. httpdocs'a bir 404 satırı yaz, ana sayfaya gitsin hit gelsin. bir sorun olmaz.

ploop 404 yazmadan alt sayfa içeriklerini aynen bırakarak diyorum ben.Anasayfa hariç sitenin içeriği aynen kalsa ve anasayfaya yönlendirsem diyorum.Yani anasayfa harici siteye gelen tekil aşağı yukarı aynı kalacak, g'dan alt sayfalardan birine gelen kişi anasayfaya yönlendirilecek.404süz yani.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.