İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedoda satılan bir domain boşta

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo'da 450$a satılmak istenen bir domain şu anda boşta.. sedo , domainlerin sahibi olunup olunmadığını kontrol etmiyormu doğru düzgün ?

şimdi ben bu domaini alıp sedo'da yarı fiyatına satmayayım da ne yapayım ? :)

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
domainin alınabilir olduğunu birkaç yerden onaylat. bazı registrarlar boş olmasa da boş gibi sonuç gösteriyorlar.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aforizmalar' Alıntı:
domainin alınabilir olduğunu birkaç yerden onaylat. bazı registrarlar boş olmasa da boş gibi sonuç gösteriyorlar.
internic in azizliğine uğradım bir keresinde. Adamların whoisi garip. Site bitiş tarihinde otomatik 1 yıl uzatılmış gibi gösteriyor. Mükemmel bir domaini kaçırmıştım. Meğer boştaymış. Kısmet mi diyim küfürmü edeyim adamlara artık...

M

murme

Misafir
banada oldu öle bi kere ya backorder ettim girdi para megerse uzatmış adamalr

pexolas

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok valla 4-5 yerden check ettim. domain boşta ama gerek varmı almaya karar veremedim. kullanmadığım domainler nedeni ile ödediğim paralar canımı sıkıyor artık. bugün içinde karar vericem. almazsam buradan söylerim birileri alır artık..

benden haber bekleyin :)

S

soundmaster

Misafir
yeni aldığın domaini hemen satamazsın
yani en azından 1 sene önce bu şekildedi sistem
1 ay en az geçmesi lazım

die biliorum...

E

erimkirca

Misafir
sedo ile çok uğraşmadım ama bildiğim kadarı ile böyle bir sınırlama yok. ben en azından almış olduğum 3 INFO uzantılı domain için teklif alabiliyorum şu anda.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5