İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedodan ödeme almak

aliunalcik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedodan ödeme almak!!

arkadaşlar bu sedodan nasıl ödeme alıyoruz çekle mi ? yoksa bankaya transfer ediyor mu ?

bir de bölüm var buraları nasıl doldurucaz ??

Account Owner*
Account Number*
Sort Code*
Bank Name*
SWIFT Code*
Street Address
ZIP Code / City*
Bank Country* Please choose...

bunları doldurunca parayı banka hesabına mı gönderiyorlar ???

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Account Owner - Hesap sahibinin adı
Account Number - Hesap numarası
Sort Code - Şube kodu
Bank Name - Banka kadı
SWIFT Code - Uluslararası banka kodu
Street Address - adres
ZIP Code / City - posta kodu / şehir
Bank Country* Please choose... - Ülke

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
The SWIFT code must be composed of 8 or 11 characters!

hatası ile karşılaşıyorum swift kodunu girerken Swift kodu ISBKTRIS iş bankası halbuki neden böyle yapıyor bilgisi olan varmı ?

ali kusura bakma senin konunada atladık ama

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
e tamam işte seninki de 8 karakterden oluşuyor, bir harf eksik girmiş olabilirsin dikkat et.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya ben mi sayamıyorum.. ISBKTRIS 8 harften oluşuyor işte. bence senin girdiğin site bozuk :p

M

malatyasporlu

Misafir
arkadaşlar sedodAKi hesap euro benim hesap Türk lirası hatta yeni Türk lirası :) birde $ hesabım var acaba sedo tlye çevirirmi veya sedodaki parayı $ a çevirebilirimiyim

keşke € değişlde $ seçseydim veya değiştirebilirmiyim ?

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o seçimi sana sormuyor sedo yanılmıyorsam direk euro ile ödeme yapıyorsun.. internet bankacılığını kullanıyorsan euro hesabını 2 saniyede hesap açma isteği yaparak gerçekleştirebilirsin.. euro/dolar değişimi yapılmıyor sedo da bildiğim kadarıyla (yanılıyorsam düzeltin)

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop kardeş ya valla herşey dogru ama o hatayı veriyor 8 harf bende anlamadım kafayı sıyırcam acaba bişeyleri mi seçmedim sistem de mi sorun var bişileri fazladan mı seçtim nedir anlayamadım kafayı yicem...
Az Önce 2. bi kullanıcı adı açtım aynı hatayı ondada veriyor ya kafayı sıyırcam lütfennn birileri yardım etsinnnn...Niye giremiyorum ben bu banka hesap no mu

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet bende sedoda görmedim dolar ve euro değişimini..
mp3arsivi:
Bankamızın swift kodu: ISBKTRIS (Şubelerimizin ayrıca swift kodu yoktur.)

deniliyor Türkiye iş bankasında.. yani muhtemelen yanlış giriorsundur.. aldığın hata mesajı nedir..

İyi çalışmalar..

M

malatyasporlu

Misafir
neyse artık paypaldan tlye ex. yapacaz..

ReferXchange | ayın 15ine kendine iyi bir bütçe hazırla :)

mp3arsivi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
verdiği hata mesajı bu Majestic aynen yukardaki gibi iş bankasının swift kodunu kaç defa elimle kaç defa kopyala yapıştır la yazdım banamısın demedi sedo ya mail attım cevap bekliyorum kafayı sıyırcam aynı zamanda halkbank'taki hesap noyu denedim onada aynı hatayı veriyor acaba sedoda hesabı olan birisi screenshoot yollayabilirmi o bölümü özel bölümleri gizleyerek tabi

dayanamadım ben screenshoot ladım

http://www.onlinemuzik.com/sedo.JPG

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mp3arsivi' Alıntı:
verdiği hata mesajı bu Majestic aynen yukardaki gibi iş bankasının swift kodunu kaç defa elimle kaç defa kopyala yapıştır la yazdım banamısın demedi sedo ya mail attım cevap bekliyorum kafayı sıyırcam aynı zamanda halkbank'taki hesap noyu denedim onada aynı hatayı veriyor acaba sedoda hesabı olan birisi screenshoot yollayabilirmi o bölümü özel bölümleri gizleyerek tabi

dayanamadım ben screenshoot ladım

http://www.onlinemuzik.com/sedo.JPG

mp3arsivi yaptığın yanlış şu:
bank name adına; iş bankasının tam adını girmelisin.. (sen o alana swift kodu girmişsin)
malazgirtmahmulkiyesok yazan yere de swift kodunu yazmalısın..
street adress kısmına ise de adresi girmelisin.. (bu adres bankanın mı senin adresinmi diğerleri cevaplasın.. adres satırı tek bölüm unutma, sen iki satır kullanıyorsun)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5