Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok onceden paypal ile almıştım.. şimdi ise şöyle yaptım:
sort code: şube kodu ( benimki 714 idi)
hesap no: euro hesap numaram 9xxxxxxx gibi birşey (xx lerin sayısını hatırlamıyorum salladım)
swift kod: garanti.com.tr'deki gibi.
zaten önemli olan sort code ile hesap no'nun nasıl girildiği ama yanlış da girsek isim soyisim ya da hesap no'dan bulur garanti bankası gibi geliyor..
valla ben sort kod şube kodu hesap kodunada hesap kodumu yazdım 7günde geldi arkadaşlar sortcode şubekodu+hesap hesap kısmınada şubekodu+hesap yazdılar gene 7 günde geldi farkmıor yani işbankası rulaz 0 kesinti ve 7gün :d
bu ayin odemesi garantiye ayin 16 sinda geldi , euro hesabi actigim icinde 0 komisyon odeyerek cektim
Account number ve sort code a subenumarasini ve hesap numarasini beraber yazdim
(toplam 10 numara ediyor)
SWIFT Code : TGBATRIS343
yazdim ayrica benim subenin full adresinide yazmistim.
sedo mail attı, bankanızı arayın, eğer sorunu halledemezseniz bana haber verin diye.. bankayı arayan var mı içinizde, ben şimdi oradaki adamlara sedo'dan para gelecekti desem aval aval bakarlar suratıma herhalde..
Bankada her ne kadar yanlış yazarsanız yazın, doğru isim vermişseniz ve banka hesap kodu, şube kodu bir yerlerde düzgün yazıyorsa, en geç 20 gün içerisinde gelir.
Sort Code* buraya şube kodu
Account Number* 9*****
Bank Name* Garanti Bankasi (türkçe yazdım )
SWIFT Code* TGBATRIS
bu şekilde yazdım ve kullandığım başka bir sponsora aynen bu bilgilerle her ay düzenli bir şekilde ödeme alıyorum ama sedo neden olmadı yada büyük ihtimal garantiden kaynaklanan bir sorun var .
salvadora parası geldi bana halen gelmiş değil arada kayboldu para sedo gönderdik diyor garanti göndermemişler diyor garantinin telefon numarasını verdim hadi kapışın dedim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5