İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedodan para alan varmı Garanti bankalı olanlar

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben almadım, sedo'ya mail attım para gelmedi diye, tık yok..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
"ploop" bilgileri girmede sorun yaşayacagını sanmıyorum P: her aya laıyor 1200$ yani onunda hata yapası zor gibi :p

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yok onceden paypal ile almıştım.. şimdi ise şöyle yaptım:
sort code: şube kodu ( benimki 714 idi)
hesap no: euro hesap numaram 9xxxxxxx gibi birşey (xx lerin sayısını hatırlamıyorum salladım)
swift kod: garanti.com.tr'deki gibi.

zaten önemli olan sort code ile hesap no'nun nasıl girildiği ama yanlış da girsek isim soyisim ya da hesap no'dan bulur garanti bankası gibi geliyor..

emuzzik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla ben sort kod şube kodu hesap kodunada hesap kodumu yazdım 7günde geldi arkadaşlar sortcode şubekodu+hesap hesap kısmınada şubekodu+hesap yazdılar gene 7 günde geldi farkmıor yani işbankası rulaz 0 kesinti ve 7gün :d

twt

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu ayin odemesi garantiye ayin 16 sinda geldi , euro hesabi actigim icinde 0 komisyon odeyerek cektim
Account number ve sort code a subenumarasini ve hesap numarasini beraber yazdim
(toplam 10 numara ediyor)

SWIFT Code : TGBATRIS343

yazdim ayrica benim subenin full adresinide yazmistim.

olay bundan ibaret

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sedo mail attı, bankanızı arayın, eğer sorunu halledemezseniz bana haber verin diye.. bankayı arayan var mı içinizde, ben şimdi oradaki adamlara sedo'dan para gelecekti desem aval aval bakarlar suratıma herhalde..

elmasgunes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bankada her ne kadar yanlış yazarsanız yazın, doğru isim vermişseniz ve banka hesap kodu, şube kodu bir yerlerde düzgün yazıyorsa, en geç 20 gün içerisinde gelir.

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde hesap garantiden ,Banada halen gelmedi

Sort Code* buraya şube kodu
Account Number* 9*****
Bank Name* Garanti Bankasi (türkçe yazdım )
SWIFT Code* TGBATRIS

bu şekilde yazdım ve kullandığım başka bir sponsora aynen bu bilgilerle her ay düzenli bir şekilde ödeme alıyorum ama sedo neden olmadı yada büyük ihtimal garantiden kaynaklanan bir sorun var .

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
salvadora parası geldi bana halen gelmiş değil arada kayboldu para:p sedo gönderdik diyor garanti göndermemişler diyor:) garantinin telefon numarasını verdim hadi kapışın dedim:p

E

erotikbul

Misafir
arkadaşlar, elinizdeki domaini kapıp yada domain regleyip direk sedo ya atlamayın. Böyle yapanların sonu iyi olmadı benim tanıdıklarımdan.

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçen ayın 25 inde geldi bana para bu ayda aynı şekilde gönderdi sedo bakalım bu ay ne olacak .

emuzzik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şubat ayı ödemesi ayın 8inde paid oldu 11 inde bankamda gördüm işbankası :) 3 günde wire rulaz :)

F

futbol-tr

Misafir
iyi ben de yeni kayıt oldum sedo ya bakalım neler olacak inşallah kazanırız gerçi fazla hitim yok ama...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5