İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sedoyla ilgili

S

sss

Misafir
Arkadaşlar ben 517 euro yaptım bu ay..Geçen ay paramı vermediler 78 eurom vardı.Geçen ay mail gelmişti gelecek ayda deniycez yine hile yaptığızı düşünürsek ödemeniz yapılarak sistemden uzaklaştırlcaksınız gibi birşey.Bu konuda bilen var mı ? Bu ayda ödeme vermeyip beni atabilirler mi ? Bilen bi arkadaş cevpa yazsın..

G

guajira

Misafir
Keşke geçen ayda olan olaydan sonra sedo tracker koysaydın. eğer gerçekten hile yapmadıysan iyi bi cavep olurdu.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
517 € cok iyi paramış beeee 800 ytl be ufff keşke hile degilse tabi yapılamdıgını kanıtlasaydın..

S

sss

Misafir
yaa çok iyi para gerçekten hile dedikleri cgili olarak link vermişiz ona hile diyorlar sanırım çünkü onun dışında birşey yok yani pop up açarak link falan vermedik www.ilk100.net tek bu domainden yaptık o parayı..
Month Earnings Paid Credit
March 2005 €0.00 no -
April 2005 €522.44 no -

bunu yazmışlar bana..Martta normalde 68 euro yazıyordu kaldırmışlar..Yaa Tracker falan koyabilirdik aslında..Bari adamlar paramı ödeyip öyle atsalar sistemden..Zararımızı karşılıycaklarını yazmışlar..Öderler mi parayı ?

S

sevdik

Misafir
sss bu ayda paranı alamıyacaksın büyük bir ihtimal ile sebepleri ;

Sedo domain parking sistemine uye oldugunu unuttugun için
Başka siteden pop-up açarak sedoparking.com/ilk100.net olarak ayarladıgın için bu yeterli bir sebep zaten sedo aptal değildir. Hatayı kendinizde biliyorsunuz sedo size bu ay şans verdi düzeltmeniz için oysaki düzelmedigini görünce malesef yine hayal kırıklıgına ugrayabilirsin Sana bir ders ve Geçmiş olsun

S

sss

Misafir
Sedo domain parking sistemine uye oldugunu unuttugun için
Başka siteden pop-up açarak sedoparking.com/ilk100.net olarak ayarladıgın için

Bu ne demek yaa ne saçmalıyorsun sen ben pop up açtım mı dedim..

S

sevdik

Misafir
slm

sen demedin demezsin zaten

BEN SANA DİYORUMKİ HİLE YAPTIN VE BU YÜZDEN GEÇEN AY PARANI ALAMADIN BU AYDA PARAYI ALAMIYACAKSIN

okuyabildinmi

ve ben malesef diyorum çünkü sedo iyi niyetini kullanıp seni hemen kovdu sen bu ayda aynısını yaptıgın için seni yüksek ihtimal ile kovacaktır. Ama öderse de hesabını ben karışmam al güle güle harca ama hileyle bir yerlere varamıyacagını sadece tr deki diğer uyeleri de riske attıgını bil yeter.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sss büyük bir ihtimalle paranı alamayacaksın bu ay. tabi sedo atlarsa alırsın ama %1 ihtimal o para gelir.

S

sevdik

Misafir
sss imzanda yazıdıgı gibi

"Hayat Zor"

Gerçekten hayat zor ve sana geçmiş olsun dileklerimizi sunarız dimi Ploop :)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu başlık altında bir daha dile getiriyorum. lütfen saçmasapan yöntemlerle sedoyu kazıklamaya çalışmayın. döner dolaşır sizi bulur. başlık açan kişi ile alakası yok genel bir uyarı bu.

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arada 10 hesabı olan arkadaşlar nasıl açıyorlar bu hesapları? paypal mı çoğu yoksa kardeşinin veya kendisinin başka banka hesaplarını mı veriyorlar? sedoda birden fazla hesap açmak caiz mi? bikinili kızlar gelem mi? :D

ArkadaSYeri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
10 olan hesap sedo'da bulunuyor... ayrı hesaplara gerek yok direk aynı bankaya verebilirsin yeterki sedo'daki hesapların farklı olsun ..

N

nothing

Misafir
nasıl yeterki sedodaki hesapların farklı olsun?? bu nedemek "arkadasyeri" anlamadım ??

ArkadaSYeri

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
öreneğin 3 siten var her siten icin ayrı hesap actın sedo'da ve bunlar icin ayrı banka hesapları acmana gerek yok demek istemistim....

sedo'daki bütün hesaplari bir banka'ya alman mümkün bunu söylemek istedim ama demekki anlaşılır sekilde yazamamısım...

N

nothing

Misafir
yoo ben sedo da yeni sayılırım da ondan anlayamamış olabilirim o yüzden sordum.. teşekkürler cevap için..

S

sss

Misafir
..

bence senin hesap 50 euro yu zor bulduğu için sana ödeme yapıyorlar sevdik..:) ben hile falan yapmadan böyle oldu..Koskoca dopdolu net hile yapsa bu kadar az mı kazanırdı düşün bir akıl var mantık var herkesin hittini kendi siten kadar düşünme huehue

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.