İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şehir Portalı PHP

forsercenk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Selam,
Şehir portalı olarak kullanabileceğim iyi bir php script var mı, biliyor musunuz?
Şehri tanıtan, günün sözü, çocuğunuza isim, evlilik, vefat ilanları, Forum, 2.el ilan, Yazarların Haber ekleyebileceği, işyerlerini dükkanları, Aktiviteleri falan tanıtan bişey oluşturmak istiyorum bir script önerebilir veya yazabilirmisiniz?

iletişim için PM. veya [email protected] email atabilirseniz sevinirim

Saygılar

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sırf şehir için yazılmış böyle bir portal bilmiyorum ama xoops, joomla v.s. gibi portallar ilan/galeri/forum modülleriyle birlikte çok kullanılıyorlar bu söylediğiniz şekilde siteler için.

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar Selam,
Şehir portalı olarak kullanabileceğim iyi bir php script var mı, biliyor musunuz?
Şehri tanıtan, günün sözü, çocuğunuza isim, evlilik, vefat ilanları, Forum, 2.el ilan, Yazarların Haber ekleyebileceği, işyerlerini dükkanları, Aktiviteleri falan tanıtan bişey oluşturmak istiyorum bir script önerebilir veya yazabilirmisiniz?

iletişim için PM. veya [email protected] email atabilirseniz sevinirim

Saygılar

merhaba,

bahsettiğiniz scripti sıfırdan yazabiliriz, fiyat ortalama 1500-2000 ytl arası çıkar.

yazdırmayı düşünürseniz alttaki adresten iletişime geçebilirsiniz.

asilweb.com/index.php?asilweb=iletisim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.