İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Selam arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1925

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Merhaba arkadaşlar, Son 1 ayım var askere gidiyorum. Normalde hiç bir forum sitesine aktif üyeliğim yok. Sadece bir sitede 10 postum falan vardı. Yorum yapmayı sevmem sadece siteleri takip ederim, ama nedense son 1 ay kala girip bir sitede vakit geçireyim istedim.

Kurumsal işlerimi bıraktım, sevgili aramıyorum :D Sadece vakit geçiriyorum. Göztepe sevdalısıyım ve kedileri çok severim.

Sergey Brin ve Larry Page idolüm olsalarda, 1998 yılının sıcak bir yazında ben daha çocukkene dünya kupası maçında brazilya şiliyi 4-1 yendiği maçı izlerken onlar çoktan Googleın temellerini atmışlardı. İbrahim tatlısesin dediği gibi bende diyorum ki "Evimin garajı mı vardıda Google'ı bulalım"

:zıpla

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Hoşgeldin , umarım hayatında askerliği bir an önce atlatırsın.

İyi forumlar , hayırlı teskereler.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Hoşgeldin foruma. Askere gitmeden önce tüm site database vs şifrelerini güvenli bir yere kaydet. Askerden dönenler unutuyorlar. Bazı arkadaşlardan biliyorum. :D

1925

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Hoşgeldin , umarım hayatında askerliği bir an önce atlatırsın.

İyi forumlar , hayırlı teskereler.

İnşallah, teşekkür ederim.

Hoşgeldin foruma. Askere gitmeden önce tüm site database vs şifrelerini güvenli bir yere kaydet. Askerden dönenler unutuyorlar. Bazı arkadaşlardan biliyorum. :D

Pttden kasa kiralamayı düşünüyorum. Sunucu ödemelerimde 16 aylık yapıldı :) Şifre unutmam standart forum şifrem var. Tekrardan teşekkür ederim bütün arkadaşlara. Hoşbuldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.