İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

selam

GizliKral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Reseller Fiyat?

3 adet irc kurabileceğimiz.
5 gb alan
200gb bandwith
cpanel
3 adet radyo

özellikleri olan bayilik arıyoruz. Herkesin tanıdığı buradada üyeliği olan bir firmadan aldık .Fakat 6 ayda 2 kere sunucunun diski yandı gerekçesi ile yedeklerimizi dahi alamadık.İsim vermek istemiyorum kimse ile polemiğe girmemek adına , tekliflerinizi bekliyorum . (ücret aydan aya yollanacaktır 48 saat ödenmemesi halinde her türlü tazminatıda öderiz)

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
çok alakasız olacak, kirlilik içinde özür dilerim.Ama konu açarken, istediğinizi olayı kısacasa özetleyen 3-4 kelimeyi geçmiyecek şeyler yazarsanız, bakanda ne olduğunu anlar.Ben selam başlığını görünce tanışma mesajı sandım.Neyseki kategorisi var yanında.

Bence bu konunun başlığı Hosting Bayilik Arıyoruz olmalıydı.Böylece gözden kaçmaz diye düşünüyorum.

Başarılar

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hosting ve radyo saglayabilirim isterseniz radyonun user kac kisilik olucak toplam??

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.