İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sempatix.Com ve Sempatik.Com Arasında Tercih! Yardım Edin Pls!

S

SempatiX

Misafir
Arkadaşlar şimdiye kadar www.sempatix.com olarak iş yapiyordum. Ve sonunda sempatik.com u üzerime geçirdim. Şimdi siteyi sempatik.com a taşımak istiyorum ama sempatix.com olarak PR degerim 4 vede google 1900 küsür sayfamı indexlemiş. Siteme verilen linkde fazla. Bu konuda ne yapabilirim sizce ? sempatik.com ve sempatix.com u aynı hostta bulundurabilir miyim ? Mesela sempatix.com/modules.php?name=Forums bunu sempatix.com/modules.php?name=Forums olarak da tanımlatabilir miyiz ? Yani iki domain üzerine kurulmuş host olabilir mi ? Pr ve googleden gelen hitler konusunda kayıbımın olmaması için soruyorum bunu. Yada daha başka fikirleri olan arkadaşlarımız var mı ? İyi Çalışmalar.

.Onur.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permanent redirect yapabilirsin. Domain ayarlarında öyle bir ayar olması lazım.

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eski kitleyi kacırmaman icin sempatix.com a gelen ziyaretcilerini sempatik.com a yonlendirmen gerekir.
boylece sempatix e verilen linkler heba olmayacaktır!

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valal bu dediğin imkansız derim ben tek hosttta 2 domain işlemei yani şöyle olur yani domainden birini secmelisin doysalrın olacahı siteyi diger boşta olan site dns yada direk yönlendimr kulanıır..

S

SempatiX

Misafir
Önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar. Kafam acayip karışık bu konuda bilemiyorum valla ne yapacağımı.

.Onur.

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permanent redirect yapınca PR aktarımı oluyor eski domain'den diye biliyorum ben. Siteni komple aynı şeklide sempatik.com'a upload et, sempatix.com'dan da sempatik.com'a yönlendirme yap. Ama meta refresh falan değil, dikkat et. 301 Permanent Redirect yapacaksın. Domain kontrol panelinde böyle bir ayar vardır büyük ihtimalle.

W

www_sozluk_net

Misafir
olur arkadasim. eger hosting firman izin verirse soyle sempatik.com u da sempatix.com a tanimlasin. ayni hostu kullansinlar.

ornek turkcesozluk.net ve sozluk.net
ikiside ayni host, ayni programlar ve database yi kullaniyor fakat ben phpnin yardimi ile sozluk.net te sozluk.net, turkcesozluk te turkcesozluk.net yazdiriyorum.

yani cok basit. host sahibine sor. veya ip point le olurmu bilmiyorum ucretsiz bir dns yonlendirme firmasindan dene en son çare.

S

SempatiX

Misafir
Kendi makinamdan ayarliyacağım zaten host sorunu olmaz o konuda.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5