İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sen Bu Forumun En ..... Üyesisin

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Kaseler bakır olsun dedin, kafamı karıştırdın. Bütün girişimcilik ruhumu aldın benden. İkileme düştüğüm için bende çorbacı yerine inşaat sektörüne girdim. Üst gelir grubuna yönelik inşa ettiğimiz kişiye özel residence daireler çağdaş tasarımın yeni ikonu olarak sizlere üst düzey bir yaşam tarzını sunmaktadır. Artık bir residence'da yaşamalıyım diyorsanız, elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmayacağınız yepyeni bir yaşam biçimi; zarif mimarisi, üstün nitelikli alt yapısı ve mutluluk veren sosyal yanlarıyla..

Evet tanıtım yazısını yazdım ama gerisi için sermaye lazım. Arsa alacak, inşaatı yapacak biri gerekiyor. Tanıtım yazılarını ben hallediyorum.

samanpan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Kaseler bakır olsun dedin, kafamı karıştırdın. Bütün girişimcilik ruhumu aldın benden. İkileme düştüğüm için bende çorbacı yerine inşaat sektörüne girdim. Üst gelir grubuna yönelik inşa ettiğimiz kişiye özel residence daireler çağdaş tasarımın yeni ikonu olarak sizlere üst düzey bir yaşam tarzını sunmaktadır. Artık bir residence'da yaşamalıyım diyorsanız, elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmayacağınız yepyeni bir yaşam biçimi; zarif mimarisi, üstün nitelikli alt yapısı ve mutluluk veren sosyal yanlarıyla..

Evet tanıtım yazısını yazdım ama gerisi için sermaye lazım. Arsa alacak, inşaatı yapacak biri gerekiyor. Tanıtım yazılarını ben hallediyorum.

bakır iyidir yaw napacan inşaatı ağaoğlu var rekabet az orda :p

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Bir insan neden motorunun adını rumuzu yapar ?:kızdım:

İlk motorumdu :)

Böyle tipsiz bir şeydi;

MBK-Ovetto-2005-05.jpg

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.