İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru SEO alanında iyinette görmek istediğiniz paylaşımlar nelerdir?

SEO alanında iyinette görmek istediğiniz paylaşımlar nelerdir?

• Backlink oluşturma işlemleri

Kullanılan: 11 18.6%
  • Kelime bazlı SEO çalışmaları ve site yükseltme

Kullanılan: 36 61.0%
  • Niche bloglar ve diğer niche konuları

Kullanılan: 6 10.2%
  • Diğer (belirteceğim)

Kullanılan: 6 10.2%

• Kullanılan toplam oy
    59

bilo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kendi uzmanlık ve araştırma alanım sinyaller üzerine... olumlu ve olumsuz sinyaller... seo sinyalleri... özellikle google başta olmak üzere aşırı ilgilendiği ve kullandığı bir yöntem... aslında açılmış bir sitenin ne amaçla olduğunu anlayıp, harmanlayıp, gelecekte, nerelere gelebileceğine ilişkin ürettiği sinyaller... mesela squidoo da paravan olarak açılan bir sayfaya yapılan gönderimler hesaplanır, amaç anlaşılır, ama buradan siteye bir ziyaret olmasa da, bu verileri harmanlayıp, ana sitenin amacına göre, konumunu belirler... bu süreç zarfında kobay site üzerinde (ki bu bizim açmış olduğumuz ana sitedir), keyword tabanlı denemeler yapar... saçma sapan görünen keywordler... aslında hepsi, gelecekte, "trend olabilecekmi" sorusuna aradığı cevaptır... ve bunları sadece sinyallerin algoritmasını çıkarması ile gerçekleştirir... pek bilinen ve kurcalanan bir sistem değil... bu, sezgisel-akıllı altyapının güzel bir hazırlığı... çok yakın bir zamanda, tüm programların bilgisayarlara kurulmasının iptal olup, onun yerine kurulacak özel platformlarda çok ciddi bir kazanç sağlayacağına inanıyorum. (reseller hesap sahiplerinin, müşterilerine sağladıkları "otomatik joomla vs. vs. kurulumları gibi, artık büyük programlardanda bu şekilde faydalanılacak diye düşünüyorum (dreamwever, adobe uygulamaları vs.vs.vs.))

heee, niye bu kadar uzattım? "sinyaller" üzerine varsa bilgileri olan, paylaşarak daha müthiş optimizasyon (seo) işlerinde yol alabiliriz...
tsk.

sUstungag

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ticaret oranı çok az belki hani webmaster ler için pek önemli değil makale bölümü internetten para kazan bölümü SEO'ya göre ama o kısımlar için gelen ve ikisinde toplanan en az anlık 200 kişi oluyor ben burada eskiden daha çok online olurdum şimdi haftada belki bir kez geliyorum çünkü bahsettiğim başlıklar ölmek üzere teşvik yok!

Barisay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
gerçekten isteyenler cevaplasın yoksa backlink kaynağı versinde ben backlinkimi kasayım mantığıyla gitmeyin :) kime sorsak seocu saten :D

KLavy3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
seo hizmetlerini ve arama motorlarının güncelleme sonrasında birçok kişinin dalganma nedeniyle düşüşleri ve bu düşüşlerin önlenmesi nasıl olur. Bu tip konuların çok fazla sayıda konu açılıp gereksiz soruların yüzlerce yada binlerce konular açılıpta şikayet edilmesi yerine iyinet bu soruları cevaplar ise hem kullanıcıları hemde burayı biraz daha rahatlatır diye düşünüyorum. İyinet'i dışarıdan takip ediyorum ve bu tarz konular biraz fazla oldu gibime geliyor.

Saygılarımla iyi çalışmalar.

mbugrad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence de artık klişeleşmiş neredeyse herkes tarafından bilinen temel seo teknikleri olan backlink ve kelime bazlı seo çalışmalarının anlatılması yerine, bu işin daha derin tarafları gündeme gelse daha iyi olur . Örneğin niche bloglar olabilir. Hemen hemen herkesin backlink ve kelime yoğunluğu tabanlı çalışarak web üzerinde bir yerlere gelebilmeye çalıştığını görüyoruz. Daha orjinal ve daha az uygulanan konuların işlenmesi faydalı olacaktır düşüncesindeyim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5