İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEO Danışmanlık ve SEO Uygulama Hizmetlerimiz Sizlerle!!!

Seo Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhabalar İYİNET Üyeleri;

Son dönemlerde, internet sitelerinin fazlası ile yoğunlukla açılmaya başladığı şu dönemlerde web sitesi sahipleri, sitelerinin fark yaratabilmesi için birçok farklı hizmet arayışına girmişlerdir. Şunu bilmek gerekir ki Google veya diğer arama motorlarında yükselmenin en iyi ve dolaylı yolu ise SEO [Arama Motoru Optimizasyonu]'dur. Bizde sizlere bu hizmeti sunmak adına bir girişim başlatmış bulunuyoruz.

SEO ÇALIŞMALARIMIZ NASIL İLERLİYOR?

Öncelikle belirtmemiz gerekir ki SİTE ANALİZİ yapmadan SEO Uygulamak, bence yanlış bir adım olacaktır. Bu nedenle ilk olarak sitenizi SEO Kriterleri açısından detaylı olarak değerlendiriyor ve uygulanması gereken işlem portföyünü belirliyoruz.

SEO'dan beklentilerinize göre hizmetimizin bitebileceği maksimum süre konusunda sizleri bilgilendiriyoruz. Elbette ki bu süreç çerçevesi içerisinde SEO işlemlerimiz ile ilgili raporlama yapıyoruz.

GOOGLE SPONSOR BAĞLANTILARI İLE ÜST SIRAYA ÇIKIN!!

Bİldiğimiz üzere Google, bünyesinde yepyeni bir güncelleme ortaya çıkardı. Artık site sahipleri, Google'ye belirli bir kelime de sponsor bağlantı olartak çıkmak adına ödemeler yapıyor. Bu ödemeler genellikle gösterim başı yapılıyor. Bir bakıma da kapalı zarf teklifi usulü bir sistem.

Bu sistem, biraz maaliyet gerektiriyor ancak sitenizin hitini %90 gibi bir ölçüde arttırmaktadır.

SEO ÜCRETLERİMİZ NASIL OLACAK?

SEO ücret portföyümüzü iş öncesinde belirlemek elbette ki yanlış olacaktır. Sitenizin analiz sonunda ki durumunu baz alarak sizlere iş bitim süresi ve ücretlendirme hakkında detaylı bir bilgi raporu sunuyorum. İşlerimizin daha düzenli olabilmesi adına da bilgisayarda hazırladığım sistemimde sizlerin işlemlerinizi sürekli olarak not alıyor, iş süresince belirli zaman aralıkları ile sizlere sunuyoruö.

REFERANS VAR MI?

Elbette ki birkaç site ile SEO bazlı çalışmalar gerçekleştirmiş bulunuyorum. Ancak bu siteleri, sahiplerinin tepki göstermemesi ve reklam olmaması amacı ile konu içerisinde paylaşmayı uygun görmüyorum.

Saygılarımla...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.