İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Soru Seo Geliştirme

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Merhaba,

Blogger sitesi için ne tür seo önerilerinde bulunursunuz acaba ? Daha çok yeni bir site bir tek googleye onaylatıp sitemap yolladım.4 tanede makale girebildim onun dışında herhangi bir çalışmam olmadı siteyle ilgili.Sizin önerileriniz nelerdir ?

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
İlk olarak güncel tutmanız yeterlidir. Yeni siteye birden seo çalışması yaparsanız zararı olabilir.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Peki ilerleyen zamanlarda ne tarz çalışmalar yapmalıyım.Yada şuanda dizin siteleri vb sitelere ekliyeyimmi sitemi ?

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Makalelerinizi seo uyumlu yazmaya çalışın, girdiğiniz her siteye yorum atın ve sitenizi ekleyin şimdilik, ilerleyen zamanlarda da daha sağlam backlink çalışması yapın ve gönderebildiğiniz kadar tanıtım yazısı gönderin. Bu arada backlink ve tanıtım yazısı çalışması yaparken, sitelerin çöplük olmamasına dikkat edin ve mümkün olduğunca sizin sitenizle aynı içeriğe sahip olmasına dikkat edin.

huseyineroglu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
üstadım kişisel site için makale eklersiniz siteniz google konusunda güncel kalır. fakat kurumsal siteleri güncel tutmak için ne yapmalı sizce ?

ByWebmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
üstadım kişisel site için makale eklersiniz siteniz google konusunda güncel kalır. fakat kurumsal siteleri güncel tutmak için ne yapmalı sizce ?

Şimdi kurumsal olan çoğu firmalarında blog adresleri bulunuyor bu bir çözüm olabilir diye düşünüyorum. Sitenin yükselmesi için referanslar yani backlinkler gereklidir. Kurumsal çalışmadım fakat bir sitenin seo ihtiyacı budur.

huseyineroglu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şimdi kurumsal olan çoğu firmalarında blog adresleri bulunuyor bu bir çözüm olabilir diye düşünüyorum. Sitenin yükselmesi için referanslar yani backlinkler gereklidir. Kurumsal çalışmadım fakat bir sitenin seo ihtiyacı budur.

Firmamızın blog adresi bulunmamakta fakat güncel haberler kısmı var bunun faydası olurmu veya bu konuda başka fikri olan varmı ?

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.