SEO Hiç Bu Kadar Ucuz Olmamıştı - Alexa'da Yükselme ÜCRETSİZ

M
mccyclonee
Misafir
Son 2-3 haftadır bu projem üzerinde çalışıyorum ve an itibariyle gerekli kişilerle ve firmalarla anlaşmalarımı tamamlamış bulunmaktayım.

Yapacağımız çalışmalar , şuana kadar yapılanlardan daha farklı olacak.Belki aynı sonuca , sitenin ön sıralara ulaşmasına bağlanacak ama çalışmalar çok daha farklı.

Bu yüzden içeriğin konu üzerinden açıklanmasını ne ben , ne de anlaştığımız diğer kişiler istemedik.

İşleyiş hakkında biraz bilgi vermek gerekirse :

> Yine hizmet ; sitenizin ön sıralara taşınmasın amacını taşıyacak.
> İlk etapta 5 siteyle anlaşılacağı için ve projenin devamlılığına anlaşılan firmalar inandıkları için çok daha az maliyetli bir çalışma yapılacak , dolayısıyla hizmet de bir hayli ucuz olacak.
> Adım adım yapılanlar size rapor edilecek.
> heklink gibi sadece kısa süreli dönüşüm sağlayan zararlı materyaller asla yer almayacak.
> Programa dahil olduğunuzdan kimsenin haberi olmayacak.

Bu hizmetten öncelikle kurumların yararlanmasını istiyorum o yüzden ilk etapta kurumsal kelimeler için çalışmalar yapılacak.

NOT: Yapılan çalışma sabittir , bu yüzden kelimenin zorluk derecesine göre alınan sonuçlar değişiklik gösterebilmektedir.

Aşağıdaki şablonu doldurarak bana pm atarsanız en kısa sürede dönüş yapacağım.

Site Adresi:
Kelime :
Varsa Kelimede Sırası:
Sırası Varsa Kaç Haftadır O Konumda Bulunduğu:
İletişim için MSN Adresi:

Hizmet için talep edilen ücret sadece 90 TL'dir.

> Normal şartlarda kendiniz aynı harcamaları yaparak siteyi çıkarsanız emin olun verilen miktarın en az 3-4 katını ödemiş olursunuz.

Kontenjan : 3 / 3

Hizmetin ucuz olması , asla kaliteden taviz verilmesi gibi bir izlenim oluşturmasın , amaç yapılan sabit işlemi 5 site için yaparak , sürümden kazanarak sizlere en uygun maliyetli hizmeti sunmaktır.

Birkaç Referans Kelime

Lida
Nakliyat
Telefon Dinleme
Motosiklet
Kozmetik
Fx 15...

Geri