İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEO pressor eklentisi ?

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Katılım
27 Nisan 2011
Mesajlar
496
Reaction score
11
Arkadaşlar bu eklentide rekorum % 65 skor :D % 100e yaklaşmak için keywords üstünde ne gibi çalışmalar yapmalıyım makale içinde sık sık o kelimemi geçmeli birde seçtiğim kelimeleri bold ve italik yazıyorum ama wordpresste altı çizili yazmayı bulamadım :ağla: ??
birde bu eklentinin bana verdiği tavsiyeler şunlar

You do not have H1 tag containing your keyword
You do not have H2 tag containing your keyword
You do not have H3 tag containing your keyword
You do not have enough keywords to underline

bu h1 h2 h3 tagı nasıl ekleyebilirim. direk postu yazarken ekleyebilirmiyim ? yoksa editoru fln düzenlemekmi lazm
 

Eif

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ocak 2005
Mesajlar
7,944
Reaction score
249
Zaten diyor sana headingleri kullan, alt çizili olması için bir anahtar kelime daha ekle. postun içine ekleyeceksen panelden ekle, başlıkta kullanmak istersen temayı editle.

Bir süre sonra seopressora gerek kalmayacak, otomatik yapacaksın dediklerini.
 

Eif

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Ocak 2005
Mesajlar
7,944
Reaction score
249
Anlattıklarımı otomatik yapan ücretli bir eklenti. türkçe bloglarda pek sağlıklı çalışmıyor. İngilizce niche sitelerde işe yarayabiliyor. En iyisi manuel yapmak, sonuçta her eklenti bir miktar yavaşlatacaktır.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst