İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEO Tahminlerinizi alabilir miyim?

X

Xman

Misafir

Tesadüfen anlamında kullandım :) bazen olabiliyor, belki hepimizin bu şekilde aldığı bir kaç backlink olmuştur. Bundan 2 yıl kadar önce ne hikmetse hürriyet.com.tr benim sitemden bir konuyu anasayfaya haber yapmış, site 2 saat içinde aşırı trafikten kitlenmişti hiç unutmam :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
ben zamanında vodafone.com'dan backlink almıştım, link aldığım sayfa vodafone.com/87865465 gibi rakamlardan oluşan bir linkti, çözemedim tabi

• Like
Reactions: Eif

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
Tesadüfen anlamında kullandım :) bazen olabiliyor, belki hepimizin bu şekilde aldığı bir kaç backlink olmuştur. Bundan 2 yıl kadar önce ne hikmetse hürriyet.com.tr benim sitemden bir konuyu anasayfaya haber yapmış, site 2 saat içinde aşırı trafikten kitlenmişti hiç unutmam :)

Bana da bir kere yaptı. Ne yazık ki şöhret kalıcı olmuyor :)

ben zamanında vodafone.com'dan backlink almıştım, link aldığım sayfa vodafone.com/87865465 gibi rakamlardan oluşan bir linkti, çözemedim tabi

link durmuyor mu?

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
güzel bir link almak için :) http://answers.yahoo.com/ 'a bir topic açın site adresinizi gönderin ve sayfam siz de açılıyor mu v.s gibisinden birşeyler yazın, ya da silinmemesi için daha mantıklı birşeyler.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
sayyac.com yöneticilerine sormam lazım bunu, çok çok eski refererları db de tutabiliyorlarmı diye sorucam, link beyaz bi sayfaydı, kaynak kodu yoktu

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
258
güzel bir link almak için :) http://answers.yahoo.com/ 'a bir topic açın site adresinizi gönderin ve sayfam siz de açılıyor mu v.s gibisinden birşeyler yazın, ya da silinmemesi için daha mantıklı birşeyler.

Benim answersden backlinklerim var. Ama hiç birini ben açmadım. İngilizce bölümü olunca sayfanın userler kendileri paylaşım yapıyorlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.