- Reaction score
- 256
yazım yanlış
doğrusu
"okunulabilir"
bende çoğu an böyle hata yapıyorum:muck:
aslında altını çizmemin kalın italik yapmamın sebebi oydu
![]() |
![]() |
yazım yanlış
doğrusu
"okunulabilir"
bende çoğu an böyle hata yapıyorum:muck:
aslında altını çizmemin kalın italik yapmamın sebebi oyduümitin yüzüne vurmak istemedim orda çat çut
![]()
hmmss demek istediğim o değil di tam olarak aslında..
ben diyorum ki bir konu açıldığında uzun ve geniş açıklamalı olduğu zaman mı googlenin ilgisini çeker yoksa
bir kaç satırdan oluşan konular mı? yada google buna hiç dikkat etmez mi? yani 1 2 kelime yazılsada googleyi ırgalamaz mı?
tmm ya tahmin ettiğimde buydu işte..
peki konuyu biraz daha genişletelim örneğin iyinet yazınca ilk sırada iyinet.com geliyor.. iyinet net veya org açılsa iyinet.com un ilk sıradan indirebilmesi için neler yapar? sadece güncellik yeterlimidir bunun için
birde bir domain adında webmaster geçen bir çok site var.. bunlar 2. sayfadayken iyinet olsun zone olsun r10 olsun bunlar ilk sıralarda bunun nedenide tamamen güncellikmidir.
smf'i bir türlü sevemedim,mybb ise hiç kullanmadım.seo durumlarını hiç bilmiyorum,pekte farkedecek birşey olacağını sanmıyorum.sitede kullanıcı aradağını bulabiliyorsa seo denilen olay odur.bakma para kazanmak isteyen seocular abartıyorlar işi.hmss.. anladım... peki smf seo konusunda sizce başarılımıdır? yada smf mi mybb mi seo için?
teşekkürler,yiyi tavsiyeler..domain de iyi değinmişsin![]()
mybb seo konusunda yardım edebilirim, kurarım optimize ederim
üstelik bedava, hertürlü götürürsün işi mybb seo ile, zaten google ın desteklediği bi yazılımdan yola çıkılarak yapıldı mybb seo
gel seni de mybb li yapalım