sana sia laleSia
Sahte kopya falan değil bakmayın buna
sana sia laleSia
Sahte kopya falan değil bakmayın buna
sana sia lale
al sana resim upload
copy($dosya, "".$klasor."/".$yeniad."");
nasıl yaa anlamadım kim verdi size 250 ytl ye ?
zaten aldıysanız bile siteyi görüpte aldınız madem beğenmediniz neden aldınız?
hem beğenerek alıyosun inceliyosun sonra beklediğim gibi çıkmadı diyosun.
Ve neden ayıp ? Bunun nesi ayıp anlamadım
Sizden aldım neyse r10 daki yazınızda 3 kişiye satılacak 1 kişi aldı 2 kişi kaldı yazıyordu o yüzden almıştım fazla yorum yapmayacağım kimseye ticaret ahlakı öğretecek halim yok siz satmaya devam edebilirsiniz.
Oyunları ve açıklamalarını çektirebilecek kodlama birikimim zaten var ? sizin emeğinizin olduğunu düşündüğüm için para verip almışımdır muhtemelen. şlak şak diye vurup satıcının iyimi yoksa kelekmi çıkacağını anlamak zor
250 ytl önemli bir miktar değil sadece para için verdiğiniz sözleri satmaya değmez.
bundan sonra (enazından benim için) lugelas diye bir isim geçince yabancıların yazdığı (youtube downloader veua flv bulma olması lazım) scriptini aynı haliyle Türklere satmaya çalışan, verdiği sözü satan adam aklıma gelecek.
Bundan sonrada yazdığınıza cevap vermeyi düşünmüyorum. Laf söyleyip gitti gibi olacak ama dediklerimin doğruluğundan emin olduğum için daha fazla söyleyecek birşeyim kalmadı.
Kolay Gelsin
valla script banada kopya gibi geldi ama arkadaş değil diyorsa değildir. phpgamescript mi ne vardı ona benziyor ama o daha bi ayrıntılı. O nedenle olamaz. Yani scriptin copya olma olasılığı azalıyor bu durumda.
Ayrıca satış devam ediyor mu? ve şu 50 YTL lik fiyat ın içinde oyunlar falan (upload) demişiniz dahil mi?
arkadaslar ben aldım arkadas 15 dakika içinde kurdu şu an aktif.
Bakmak isteyenler
http://forum.oyunseli.com/ düzenlenmediği için buraya attım.
güzel script sade ,
hayırlı satışlar