İŞ ALIMI AÇIK
LÜTFEN FORUM ÜZERİNDEN DEĞİL İLETİŞİM KANALLARINDAN ULAŞIN.
LÜTFEN FORUM ÜZERİNDEN DEĞİL İLETİŞİM KANALLARINDAN ULAŞIN.
Native İngilizce (C1) ile yazdırmak istediğiniz makaleleri yazmaya, metin çevirilerinizi yapmaya ve rewrite & paraphrase ihtiyaçlarınızı gidermeye talibim.
Benden alacağınız makaleler, üzerinde çalıştığınız anahtar kelimede üst sıralarda çıkacak, bounce rate'i düşürerek sitede kalma süresini arttıracak, kullanıcı odağına sadık kaldığı için sitenizi kullanıcının tekrardan ziyaret etmek isteyeceği siteler arasına sokacak, istenilen kategorinin yüksek cpc'ye sahip keywordleri ile yazılacağı için tbm yükseltmeye sebep olacaktır.
Makaleleri tamamen SEO uyumlu ve semantik şekilde yazıyorum. Her makalede alt başlıkları akışa uygun şekilde kullanıyor, anahtar kelimeleri tüm makaleye yayarak dağıtıyorum. Makalelerde istenildiği kadar görsel kullanıyorum.
Öncelikle Türkçeden İngilizceye olmak üzere makale çeviri işlemi de yapıyorum.
İngilizce içerik, Türkçe içerik, Türkçeden İngilizceye çeviri ve İngilizceden Türkçeye çeviri hizmeti veriyoruz.
Öngörülemeyen bir durum olmadığı sürece içeriklerin teslim süreci 1 ila 2 iş günüdür. Makaleleri herhangi bir intihal (plagiarism) ve yapay zeka (AI) dedektöründen geçirebilirsiniz. Tamamen ÖZGÜN ve İNSAN YAZIMI METİN garantisi veriyorum.

Haftalık & aylık editörlük anlaşmaları için de ulaşabilirsiniz.
[email protected] e-posta
[email protected] (live: bonarous) Skype
+44 7479 271801 WhatsApp
@Bonarous Telegram
Bonarous#0616 Discord
kanallarından ulaşabilirsiniz.
Herkese iyi çalışmalar.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: