İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEO Uyumlu, Özgün, Akıcı İngilizce Makale Hizmeti

4Gonzalo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
İŞ ALIMI AÇIK
LÜTFEN FORUM ÜZERİNDEN DEĞİL İLETİŞİM KANALLARINDAN ULAŞIN.

banner.jpg

Merhabalar;

Native İngilizce (C1) ile yazdırmak istediğiniz makaleleri yazmaya, metin çevirilerinizi yapmaya ve rewrite & paraphrase ihtiyaçlarınızı gidermeye talibim.

Benden alacağınız makaleler, üzerinde çalıştığınız anahtar kelimede üst sıralarda çıkacak, bounce rate'i düşürerek sitede kalma süresini arttıracak, kullanıcı odağına sadık kaldığı için sitenizi kullanıcının tekrardan ziyaret etmek isteyeceği siteler arasına sokacak, istenilen kategorinin yüksek cpc'ye sahip keywordleri ile yazılacağı için tbm yükseltmeye sebep olacaktır.

Makaleleri tamamen SEO uyumlu ve semantik şekilde yazıyorum. Her makalede alt başlıkları akışa uygun şekilde kullanıyor, anahtar kelimeleri tüm makaleye yayarak dağıtıyorum. Makalelerde istenildiği kadar görsel kullanıyorum.

Öncelikle Türkçeden İngilizceye olmak üzere makale çeviri işlemi de yapıyorum.

İngilizce içerik, Türkçe içerik, Türkçeden İngilizceye çeviri ve İngilizceden Türkçeye çeviri hizmeti veriyoruz.

Öngörülemeyen bir durum olmadığı sürece içeriklerin teslim süreci 1 ila 2 iş günüdür. Makaleleri herhangi bir intihal (plagiarism) ve yapay zeka (AI) dedektöründen geçirebilirsiniz. Tamamen ÖZGÜN ve İNSAN YAZIMI METİN garantisi veriyorum.

3255085411.png

Haftalık & aylık editörlük anlaşmaları için de ulaşabilirsiniz.​

[email protected] e-posta
[email protected] (live: bonarous) Skype
+44 7479 271801
WhatsApp
@Bonarous Telegram
Bonarous#0616 Discord

kanallarından ulaşabilirsiniz.

Herkese iyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• 1740911388237.png
    1740911388237.png
    131.5 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

4Gonzalo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
Güncel.

---- Önceki mesajınıza ilave bir mesaj daha yazdınız ----

Konu güncel.

---- Önceki mesajınıza ilave bir mesaj daha yazdınız ----

Günceldir.

Son düzenleme:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.