İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SEO yarışması

voodoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en azından forumda imzama ekliyerek yapmıcam onu söyliyim :)

M

MedyaGraf

Misafir
qdin' Alıntı:
Öyle diyorlar..
Arkadaşlar en iyi sitemap hazirlayici programi ariyorum sayfamizin en kısa sürede indexlemesi icin lisanslı hangi sitemap yada her neyse google gibi arama motorlarinda sayfamızı tam olarak indexletecek yazilim.

Oldukça başarılı ve free bir program;
http://gsitecrawler.com/

voodoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop bilir çok iyi konuşurum :)
en son büyük bi bilişim firması kuruyodum ama hala öğrenciyim öyle düşün yani :)

ama bence yarışma dandik ne derseniz diyin söz tatil bitsin murti şunu yap bunu yap demesin yapicam :p

ambatchdotcom seocontest
ambatchdotcom seocontest, ambatchdotcom-seocontest.
ambatchdotcom-seocontest.bedava100.com/
3. sırada google.com

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
voodoo' Alıntı:
ploop bilir çok iyi konuşurum :)
en son büyük bi bilişim firması kuruyodum ama hala öğrenciyim öyle düşün yani :)

ama bence yarışma dandik ne derseniz diyin söz tatil bitsin murti şunu yap bunu yap demesin yapicam :p

ambatchdotcom seocontest
ambatchdotcom seocontest, ambatchdotcom-seocontest.
ambatchdotcom-seocontest.bedava100.com/
3. sırada google.com

ok, bende çok kurdum öğrenciyken, ünv yıllığına bile yazmış arkadaşlar :) ama yarışma dandik falan değil, ikinci sayfaya kadar gelmek iş değil, iş ondan sonrasında. fakat bu yarışmada gösterecek ki Seo meo diye pek bi şey yok, arama da üst sıralara çıkacaksan en büyük etken backlink. backlink i fazla olan kazanacak, backlinkleri birbirine yakın olanlardan da SEO su iyi olanlar kazanacak.

GoTcHA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ZIPPKIN senin site google.com da 6. sıraya kadar yükselmiş... hadi bakalım hayırlısı inşallah çıkarsın 1. sıraya

voodoo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yani ne kadar çok pagerank varsa o kazanıcak , biraz backlink satın alsak ödülün bir kısmına olmaz mı? :)

Biz hala kuruyoz de mi ploop :p Şirketin adı ploop a.ş olcak hatta uzayli bile olabilir :)

Bu arada google.com a baktım ama benim browserda mı sorun var anlamadım o yüzden 3. sırada diye göstermiştim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.