İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seo Yarışmasından Eğlenceli Kareler

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Bu sayfayı 2008 iyinet seo yarışması için düzenliyorum. Böylece seo yarışması yapılacaktır. İyinet seo 2008 hakkında herşeyi burada bulabilirsiniz.

Arkadaşlar iyinet 2008 seo yarışmasına katılmaya karar verdim Biliyorsunuz öss nedeni ile hiç birşey yapamıyacam ama olsun Neyse biraz keyword kasayım sonra detaylı bir şekilde anlatırım

iyinet, seo, yarışma, seo yarışması, iyinet seo yarışması, selam naber ya bu kelimelerde yaz yaz dolmuyor be canımmm lay lay offf aklıma kelime gelmiyor yeminlen Neyse google spam sanmasında bir varmış bir yokmuş günlerin birinde iyinet seo yarışması varmış. Bu seo yarışması iyinet tarafından 2008 yılında düzenlenmiş Yarışma kelimesi henüz verilmediği içinde utku böyle sallarmış :D:D salla salla kelime kalmadı valla

Yarışma kelimesi belirlenen günden 2 gün önce yayınlandı. Yarışma kelimesi olarak iyinet iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması olarak belirlemiş. Şu anda kimse yok o sayfada fakat kısmetse ilk indexlenen olmak istiyorum.

Yarışmadan önce iyinet seo yarışması kelimesini kullanarak iyi bir seçim yaptığımı gördüm. Darısı iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması nın sonuna. İnşallah en az 3. olmak istiyorum. Herkes gibi backlink kasmak gibi bir niyetim yok. Neyse şimdilik bukadar, iyi olan kazansın

Şu an yıllardan 2008‘deyiz, 2008de düzenlenen bir seo yarışması bu. Biliyorsunuzki iyinet bir webmaster forumudur. Webmasterlık ın önemli bir yanıda tabii ki de seo dur. Bu yüzden iyinet te bir yarışma düzenleniyor. “iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması”

Öldüm ya gülmekten :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.