İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Seodostu.com Proje Ortaklık

AycanB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Merhaba arakdaşlar Dizin Sitesi kurmak için aldığım domain için aklıma güzel proje geldi ama maddi ve manevi açından projeyi hayta geçirmiyorum.

Domain : www.seodostu.com

Proje :

Tek hedefine yönelik bir sistem oluşturmayı düşünüyorum sadece Seo üzerine yani öncelikli kaliteli bir halka açık bir dizin. Dizin sitesi her siteyi değil geleceği belli olan siteleri yani dmoz kriterleri gibi olmasada ona yakın kriterlerde olan bir dizin.

Seo blog : Seo üzerine makaleler olan anlatımlar olan bir blog düşünüyorum herkezin makele yazabileceği bir sistem google ve diğer arama motorları üzerinde mesela ; site içi seo , site dışı seo olarak kategori olaca vs vs..

Seo araçları : Buarada webmasterlara doğru ve kaliteli bilgiler vermek istiyorum yani sağlam bir backlink ölçer örnek : http://www.internetbaron.de/backlink-checker-link-check.html güzel ve kaliteli backlik ölçer. Sonra pr sorgulama vs vs bu tür işleri yapan bir sistem.

Şimdi değil ama site büyüğünde Seo yarışmlaarını bu site üzerinden ayarlaya biliriz sponsorları bizler karşılayabiliriz mesela zone.org geliyor ben seo yarışması yapcam bana sponsor bul vsvs bunlar çok ilerideki işler ama oldukdan sonrada çok güzel olacaktır. Projem budur arkadaşlar.

Proje için gerekli olanlar : Coder , grafiker.

Aycan Bülbül

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.