- Reaction score
- 1
R10.Net'deki konumuz (satışlar, yorumlar vb) için tıklayınız.
SEOkan, SEO (arama motoru optimizasyonu) işlemlerinizde bir çok hizmeti size sağlayan bir sistemdir.
Bu hizmetler başlıca şöyledir;
- Blog sitelerine yorum şeklinde site linkinizi ekleyerek backlink sağlar,
- Forum sitelerine üyelik açarak profillere site linkinizi ekler ve backlink sağlar
- Benzer içerikli bloglara tanıtım yazısı ekleyerek backlink sağlar,
- Analiz sistemi ile sitenize bağlanır ve sitenizin bir çok kriterini size sunar,
- Raporlama sistemi ile analiz sonuçlarını detaylı bir şekilde raporlar,
- Sistem önerileri sistemi ile sitenize bağlanır ve çeşitli kriterlerde öneriler sunar,
- Kelime raporu sistemi ile anahtar kelimenizdeki sıralamanızı haftalık olarak raporlar,
- Alexa raporu sistemi ile Alexa Türkiye ve Dünya sıralamanızı haftalık olarak raporlar,
- Ping sistemi ile sitenizi pingleme imkanı sağlar,
- Lisans işlemleri panelinizde lisansınız ile ilgili çeşitli bilgileri size sunar,
- İşlem kontrol paneli ile talimat verdiğiniz işlemlerin durumlarını görebilir, tamamlanmış işlemlerinizin raporlarını görüntülemenizi ve indirmenizi sağlar,
- Destek paneli ile sistemi kullanırken karşılaştığınız sorunları iletebilir ve çözüm bulabilirsiniz,
- Eklenti satın alma paneli ile blog link, profil link, makale vb. etmenleri satın alabilirsiniz.
- Sisteme kayıt; sisteme mevcut 3 paketten birini alarak kayıt olabilirsiniz. Kayıt aşamasında gerekli formu doldurduktan sonra size özel bir hizmet numarası oluşturulur.
- Hesap onayı; kaydınızı tamamladıktan sonra hizmet bedelini banka hesap numaralarımıza veya paypal adresimize yapabilirsiniz. Ödemeyi yaptıktan sonra ödeme bildirimi gönderirsiniz ve hesabını onaylanarak kullanıma açılır.
- Site ve anahtar kelime tanımlama; hesabınız onaylandıktan sonra site ve bir adet anahtar kelime tanımlamadığınız sürece sistemin bir çok fonksiyonunu kullanmanıza izin verilmez. Site işlemleri bölümünden sitenizi ve sadece bir adet anahtar kelimenizi tanımlarsınız. Tanımlama yapıldıktan sonra bu alanlar kilitlenir ve değişime izin verilmez ayrıca sistemin tüm fonksiyonları aktif hale gelir.
Not : Sistem içerisindeki kredilerin kullanılmaması durumunda anahtar kelime değişimine izin verilir.
( Bu işlemi yaparken dikkatli yapmanızı tavsiye ederiz aksi takdirde herhangi bir hak talep edilemez.)
- Hesap askıya alınması; lisans süreniz dolması durumunda hesabınız otomatik olarak askıya alınır. Hesabınızın içerinde bulunan tüm bilgileriniz ve kredileriniz sabit kalır.
- Bakım modunun aktif olması; oluşabilecek ciddi bir problemde sistem bakım moduna alınır. Böylece kullanıcılar hesaplarına ulaşamazlar. Bu tür durumlarda lisans sürelerinizde eksilme olmaz. Sabit kalacaktır.
- Oto kontrol sistemi; bu sistemde lisansı alıp bırakmanız yeterlidir. Sitenize uygun olan algoritmaya göre sistem link ve makale ekleme talimatlarını otomatik olarak oluştur. Dilediğiniz zaman sisteme girerek işlemlerinizi takip edip, rapor ve analizlerinizi kontrol edebilirsiniz.
- Ekleme talimatları; sisteme verdiğiniz link ve makale ekleme talimatları sistem yoğunluğa göre 1-7 gün arasında ekleme yapılır. Bu süreçte işlemlerinizi işlem takip panelinden takip edebileceksiniz. Beklemede, işlemde, tamamlandı, iptal şeklinde bilgi sunulur. Tamamlanan talimatlarda ise raporunu panelinize yüklenerek görüntülemeniz ve indirmeniz sağlanır.
- Abonelik Paketleri
- Eklenti Paketleri
- Blog Link Paketleri
-> 100 Adet Blog Link | 7 TL
-> 500 Adet Blog Link | 30 TL
-> 1000 Adet Blog Link | 55 TL
- Profil Link Paketleri
-> 100 Adet Profil Link | 5 TL
-> 500 Adet Profil Link | 20 TL
-> 1000 Adet Profil Link | 35 TL
- Tanıtım Yazısı Paketleri
-> 5 Adet Tanırım Yazısı | 30 TL
-> 10 Adet Tanırım Yazısı | 55 TL
-> 20 Adet Tanırım Yazısı | 100 TL
- Abonelik Paketleri
-> 30 Gün Abonelik | 12 TL
-> 60 Gün Abonelik | 20 TL
-> 90 Gün Abonelik | 30 TL
- Oto Kontrol Paketleri
-> 30 Gün Oto Kontrol | 20 TL
-> 60 Gün Oto Kontrol | 35 TL
-> 90 Gün Oto Kontrol | 50 TL
Sistemden aldığınız ürünlerin ödemelerini
- Türkiye İş Bankası Havale/EFT,
- Yapı Kredi Bankası Havale/EFT,
- Paypal (güncel kur),
üzerinden yapabilirsiniz.
Not : sahibinden.com, gittigidiyor.com, sanalpazar.com sitelerinden kredi kartı imkanı ile ödeme kolaylığı isteğe göre eklenecektir.
- Kampanyalarımız forum içerisinde sürekli yapılacaktır. Takip etmenizi tavsiye ederiz.
Ayrıca; SEOkan adlı arama motoru optimizasyon yazılımını Ankara'da bir çok bilişim firması destekleklemektedir. Satışlara reel ortamdan destek sağlamaktadırlar.
Arayüzden Görüntüler
( Büyük boy görmek için görüntülere tıklayınız. )
Bazı kullanıcılardan görüntüler ;
İlk gün kullanan kullanıcılardan bir kaç görüntü.
( unutmayalımki yukarıdaki sonuçlar 1. gün elde edilen sonuçlardır. )
Sistemin test aşamasında kullanılan bir siteden görüntü.
Farklı bir site için yapılan çalışma sonuçları.
Bazı kullanıcılardan yorumlar ;
3 gün önce bronz paket almıştım. Anahtar kelimemde 2 sıra sonra 1. sayfaya çıkıyorum. Etkisini gördüm ama bu kadar da beklemiyordum açıkcası. Dur bakalım gümüş paket yolu göründü gibi
Bronz paketi yaklasik 5-6 gun once kullanmaya basladim. Hedefledigimiz keyword ve benzer kombinasyonlarinda simdiden 15-20 siralik bir sira atladik. Memnuniyetimizden dolayi, ek paket alarak calismalarimiza devam ediyoruz. Sistem kusursuz calisiyor. 1'den fazla keyword destegi de tek hesap altindan eklenebilirse cok mukemmel bir sistem olacagini dusunuyorum. Durust ve basarili bir calisma olmus. Emegi gecenlerin eline saglik. Destek sistemi de cok iyi - Emaillere cok hizli sekilde geri donuluyor.
Okan sistem için çok uğraştın, kodlaması olsun zamanın olsun, teşekkür ediyorum test aşamasını ilk ben kullandığım içinde şanslıyım konuya biraz geç kaldım yorum yazmakla aslında ilk kullanan olarak ilk yorum benim hakkımdı
Okan ile görüştüğümüzde bana sistemi kodladığını nasıl olacağını ne gibi özelliklerin olacağını anlatmıştı.Testini yapabileceğimi elimde ilgilenemediğim bir domainim olduğunu söylemiştim.Denenen site klip sitesi, backlink hiç kasılmamış bir site 3-4 aydır 250-300 tekil arasında gidip geliyordu.
Ve geçiyoruz screenlere ;
Ayın 15 i gibi denemelere geçtik, ayın 29 una kadar aynı hitte giderken hitim şuan resimde görüldüğü gibi artmaya başladı, 15 günlük bir sürede etkisini yavaş yavaş gösterdi.
Her konuda olduğu gibi bu konu ile ilgilide bir çok şey yazılıp çizilecek, ortada bir emeğin olduğunu ve herşeyin otomatik yapıldığını unutmayın. Zamanını bu işlere harcayamayıp sistemi kullanacaklar açısından süper bir sistem bence.
Fazla zamanım olmadığı için kelime düşüklükleri imla hataları yapmış olabilirim affola.
Tekrar başarılar Okan.
Sistemi yapım aşamasındayken test etme imkanım oldu, oldukça kaliteli bir sistem vereceğiniz ücretin karşılığını %100 alacağınızdan eminim. Hayırlı satışlar
Web : www.seokan.net
Destek : info (et) seokan.net
Satış : satis (et) seokan.net