İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

seri mail gönderme

A

Anonymous

Misafir
outlook expressde uzun bir listeye mail göndermeye kalktığımda mailin gittiği kişilerin listesi herkeste görünüyor bunun anlamı nedir?

A

Anonymous

Misafir
bu normal
to ya yazdıgın herkes digerlerini gorebilir bunun için bir kişiyi to ya
digerlerini bbc ye yaz...

A

Anonymous

Misafir
LEVKIEN STMP SERVER 5.0 programını kullan, ben kullanıyorum çok iyi,
programa maillistini ve göndereceğin HTML veya TEXT metnini veriyorsun ve program 200000 adete kadar olan maillistindeki bütün e-maillere teker teker postalama işlemini yapıyor hemde kendi bilgisayarından , server'a filanda hiç bağlanmıyorsun, hemde çok hızlı , hatta kendi içinde bir dns list'i bile var.

download :

http://pazare.virtualave.net/levkien.htm

dosya uzunluğu 530k

memnun kalacağına , eminim. herkesede tavsiye ederim.

A

Anonymous

Misafir
Aynı programı kullanıyorum ve bencede mükemmel ...Hele birde e-mailların iletilip iletilmediğini hemen görebilmen çok iyi ...... Dene :)...

A

Anonymous

Misafir
Selam, Levkien isimli programı kullandım, evet gönderimi çok iyi fakat bildiği DNS lerde..diğerlerinde program kilitleniyor..Kendisi otomatik buluyıor deniyor..bulmuyor...Şuan ben WorldCast kullanıyorum..HTML veya txt..DNS ayrıı yapmaksızın...DOS değil..Windows ve error adres, e-mail dos not exists, processing, success, SMTP timeout...gibi durum belirteçleri ile adrese mailin gidip gitmediği hakkında bilgi veriyor..ve hepsinden önemlisi multi-thread...2000 adrese 25Kb html formatında maili 49.333 bağlantıda 65 dakikada gönderdi...bu hız levkienden 3 kat daha fazla..levkien kullananlar bu hızı ve bahsettiğim kilitlenmeyi bilirler..

www.download.com adresinde aynı isimle aratarak temin edebilirsiniz..

muratbaba

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba bu LEVKIEN STMP SERVER 5.0 hiç bir yerde bulamıyorum eğer sizde varsa yolluyabilir misiniz ?

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
4-5 yıl gecmıs baba nerden buldun sen bu konuyu adamın baglantı hızını gorunce anlamıstım zaten ahahah (matında maili 49.333 bağlantıda)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5